Trudeau voert Martial Law in

19
181

De Canadese WEF vertegenwoordiger Justin Trudeau maakt gebruik van de zogenaamde Emergency Act om een eind te maken aan de truckerprotesten.

Hierdoor krijgt de federale overheid zoveel bevoegdheden dat er een Martial Law situatie gaat ontstaan in Canada.

Een aantal provincies in Canada heeft besloten een eind te maken aan veel van de coronamaatregelen en dit wordt dan bejubeld als een groot succes voor de demonstrerende truckers.

Echter die versoepelingen vinden plaats op provinciaal niveau, maar op federaal niveau gebeuren er heel andere dingen. Want, daar heeft Justin Trudeau nu een beroep gedaan op de Emergency Act.

Trudeau zal beroep doen op de Emergencies Act, waarbij orders van de federale regering tijdelijk voorrang krijgen op die van de afzonderlijke provincies in geval van een nationale noodsituatie, die “het leven, de gezondheid of de veiligheid van de Canadezen ernstig in gevaar brengt en van een zodanige omvang of aard is dat de capaciteit of autoriteit van een provincie om ermee om te gaan, wordt overschreden”. De Canadese premier zal dat vandaag bespreken met de premiers van Canada’s tien provincies.

De Emergencies Act werd in het verleden nog maar één keer gebruikt in vredestijd – door voormalig premier Pierre Trudeau, de vader van de huidige eerste minister – tijdens de zogenaamde ‘Oktobercrisis’ in 1970, toen leden van een separatistische beweging in Québec een Britse diplomaat en Quebecs vicepremier ontvoerden. Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog werd de wet – toen gekend als de War Measures Act – eveneens ingeroepen.

Wat dit in feite betekent in Canada is Martial Law:

Dit geeft de Federale overheid een ongekende macht en eigenlijk carte blanche om te doen wat ze willen zonder dat ze daarvoor rekenschap hoeven af te leggen.

Zo kunnen ze nu de bevolking verbieden om te reizen van of naar bepaalde gebieden, ze kunnen privé-eigendommen in bezit nemen, ze kunnen boetes opleggen en ze kunnen mensen zonder enige vorm van protest in de gevangenis kieperen.

Ze kunnen nu het leger inzetten en mensen die dwarsliggen afvoeren naar concentratiekampen.

Wat ze ook kunnen doen en dat nu al aankondigen is alles illegaal verklaren wat niet in hun straatje past. Zo worden ter plekke de regels voor financiering van terrorisme aangepast waardoor het bijvoorbeeld voor crowdfunding platforms illegaal wordt om geld over te maken naar truckers.

Daarnaast weet dezelfde dame te vertellen dat bedrijfsrekeningen van truckers die deelnemen aan het protest zullen worden bevroren door de overheid en hun verzekering zal niet langer geldig zijn.

De WEF gangster kan nu zijn gang gaan en doen wat hij wil. Ze kunnen alles illegaal verklaren wat ze maar willen en ze kunnen alles van iedereen afpakken. Rechtbanken worden compleet buitenspel gezet.

Canada is geen rechtstaat meer. Het is een dictatuur waarbij de burgers alle rechten hebben verloren. Zoals wij eerder schreven is de grote vraag wat het leger gaat doen.

De militairen zullen misschien niet onmiddelijk worden ingezet, want men probeert het eerst met pogingen om de demonstranten financieel te ruïneren, maar mocht dat niet lukken dan kan Trudeau zonder meer het leger inzetten.

En dan is de grote vraag wat het leger gaat doen. Zullen ze de WEF dictator gehoorzamen of kiezen voor het volk en weigeren op te treden?

Het wordt nu werkelijk erop of eronder voor de truckers, maar met een Martial Law situatie wordt het heel erg moeilijk voor ze, omdat ze op ieder willekeurig moment kunnen worden opgepakt en afgevoerd. 

En tenslotte, een lezer stuurt ons het volgende bericht naar aanleiding van de situatie in Canada:

Trudeau mag het vuile werk opknappen en als beloning mag hij misschien blijven zitten.

Wat gaat er mis?

– Als een overheid (of een werkgever) toegeeft is dat altijd op HAAR voorwaarden. De overheid heeft het monopolie op geweld. Bij haar ligt het initiatief. En dat is nu precies het probleem bij al die demonstraties; er wordt gedemonstreerd op voorwaarden van de overheid. Democratie? Alleen binnen de grenzen door de overheid gesteld. Uiteindelijk heeft niemand wat te vertellen. Met een big smile is Vadertje Staat (of de werkgever) bereidt u aan te horen – zonder u een moment serieus te nemen.

Toevallig liep ik tegen het boek van wijlen Michael Baigent op, dat ik nu lees : ‘De race naar Armageddon.’ Het verdient het om gelezen te worden. Veertig jaar geleden toen ik nog op kamers woonde, zei mijn huisbaas tegen me dat als we in die eindtijdvoorspellingen gaan geloven ‘dan gebeurt het ook.’ Bij Baigent is te lezen hoe gevaarlijk mesjokke het fundamentalisme is:

‘(“) de profeet Ezechiël beschreef een door hem ervaren visioen waarin God een groep mannen naar Jeruzalem stuurde om zonder uitzondering alle zondaars te vernietigen, allen die hem niet meer aanbaden en waren teruggevallen in de aanbidding van hun heidense goden. God instrueerde dit doodseskader ‘geen medelijden of mededogen te tonen; oude mensen, jonge mannen en vrouwen, moeders en kinderen, jullie moeten ze allemaal ombrengen… Maak de Tempel onrein, vul de voorhoven met lijken'(Ezechiël 9:5-7). Jaweh was niet alleen een jaloerse, maar ook een psychopatische god.’ blz. 102

Welnu. Vergelijk het angstscenario van Openbaringen en de eeuwenlange prediking over hel en verdoemenis van de kerk met de coronagekte. Vergeet ook niet dat de VS niet alleen geopolitieke belangen heeft, maar ook een ware gelovige is die meent dat ze het recht heeft – maar het ook als goddelijke opdracht ziet – te heersen over de volkeren der aarde. De VS heeft immers, zo geloven ze oprecht, de beste democratie ter wereld.

Het zijn ook de christenfundamentalisten die iedere keer het vredesoverleg in het Midden Oosten frustreren in hun eindtijdverwachtingen.

Het moslimfundamentalisme leeft ook in de eindtijd.

Als men al die onzin gelooft, dan gebeurt het ook. De aarde is dolgedraaid en de mensheid is gevaarlijk gek. Ik vrees een nieuw Tiananmen. Bizar ; een vrede op hemelse voorwaarden. Het zal als vallende dominostenen over de aardkloot gaan. De NWO zal zich nestelen als een nieuw duizendjarig rijk. Krijgt Hitler toch nog zijn zin.

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here