Kijk: Europarlementslid vergelijkt coronavaccinmakers in speech met ‘gewetenloze maffia’

0
67

We worden geconfronteerd met de opkomst van een nieuwe, machtige en gewetenloze maffia die gevaarlijker is dan alle eerdere vormen van georganiseerde misdaad. Dat zei het Kroatische Europarlementslid Mislav Kolakusic in een speech in het Europees Parlement.

We hebben te maken met een maffia die de media in plaats van wapens gebruikt voor een angstcampagne om miljarden van zijn producten te verkopen, zei Kolakusic.

Het afgelopen jaar hebben vrijwel alle mainstream media in Europa en de rest van de wereld misinformatie verspreid en onwaarheden gepubliceerd, zei de Europarlementariër.

Geen einde

De bron van deze misinformatie: de coronavaccinmakers, die elk jaar miljarden producten willen verkopen door middel van een angstcampagne, benadrukte Kolakusic. “Er komt geen einde aan deze angstcampagne, aangezien ze tientallen miljarden per jaar verdienen.”

“Ze zijn georganiseerd, verspreiden angst en beïnvloeden beleidsmakers,” waarschuwt hij.

Doodstraf

Eerder zei Kolakusic in het Parlement dat verplichte vaccinatie ‘de doodstraf betekent’. “Tienduizenden burgers zijn gestorven door vaccinbijwerkingen. Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf en zal leiden tot de executie van vele burgers.”

Daarnaast noemde hij de coronapas ‘krankzinnig’. “Coronacertificaten die alleen de gevaccineerden in staat stellen om te reizen – terwijl zij het virus net zo makkelijk kunnen verspreiden als de ongevaccineerden – zijn krankzinnig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here