NIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dieren en dieren in het wild doodt

5
343

Een uitgebreid rapport over blootstelling aan 5G heeft uitgewezen dat deze nieuwe stralingsbron de gezondheid van in het wild levende wezens schaadt.

Het 150 pagina’s tellende rapport, samengesteld door onderzoekers van de University of Washington en de Johns Hopkins University , bevat drie secties, waarvan de eerste ging over hoe omgevings-EMF’s (elektromagnetische frequenties) de afgelopen jaren radicaal zijn toegenomen.

In het tweede deel werd gekeken hoe levende organismen worden beïnvloed door deze EMV’s. Het onthult hoe “effecten zijn waargenomen bij zoogdieren zoals vleermuizen, hertachtigen, walvisachtigen en vinpotigen, en op vogels, insecten, amfibieën, reptielen, microben en vele soorten flora.”

Het derde deel richt zich op EMV-blootstellingslimieten en het vooruitzicht van nieuwe regelgeving om levende wezens beter te beschermen tegen de schade veroorzaakt door deze constante stroom van niet-ioniserende straling.

“Deze welsprekende recensie geeft inzicht in gemiste kansen voor kankerpreventie, bijvoorbeeld door asbest, tabak, bepaalde pesticiden en nu RF (radiofrequente) straling”, zei een woordvoerder van de Environmental Health Trust (EHT).

“De auteurs benadrukken hoe economische overwegingen de voorkeur kregen in plaats van kankerpreventie. ‘Een strategie om twijfel te zaaien over kankerrisico’s is decennia geleden vastgesteld en wordt nu op een meer verfijnde manier aangenomen en geïmplementeerd door de telecomindustrie met betrekking tot RF-EMF-risico’s voor mens en milieu. De industrie heeft de economische macht, toegang tot politici en media, terwijl bezorgde mensen ongehoord zijn.’”

DC Court of Appeals oordeelde in het voordeel van petitie waarin wordt opgeroepen tot meer FCC-regulering van cellulaire straling

Devra Davis, de oprichter van EHT, zei dat het al geruime tijd bekend is dat cellulaire straling van alle soorten gevaarlijk is voor zowel dieren in het wild als voor mensen. En toch heeft de federale overheid een oogje dichtgeknepen voor de wetenschap en in plaats daarvan de belangen van Verizon, AT&T en T-Mobile behartigd.

“We hebben meer dan genoeg onderzoek om nieuwe regelgevende maatregelen te nemen om dieren in het wild te beschermen”, zegt een woordvoerder van EHT verder.

“De FCC had de milieu-impact van 5G-netwerkimplementatie volledig moeten beoordelen voordat honderdduizenden 5G-zendmasten in het hele land werden gestroomlijnd.”

In augustus oordeelde het DC Court of Appeals in het voordeel van een verzoekschrift ingediend door EHT tegen de Federal Communications Commission (FCC). De rechtbank oordeelde dat de FCC lang niet genoeg heeft gedaan om de groeiende hoeveelheid bewijs aan te pakken die elektromagnetische velden in verband brengt met negatieve gezondheidseffecten, zelfs niet op niveaus die lager zijn dan wat de FCC als ‘veilig’ beschouwt.

De rechtbank merkte ook op dat de FCC niet adequaat heeft gereageerd op het ministerie van Binnenlandse Zaken nadat het de kwestie van de milieuschade die EMV’s specifiek voor trekvogels veroorzaken, aan de orde had gesteld. (Gerelateerd: de National Institutes of Health (NIH) heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat zowel 5G als 4G schadelijk zijn voor mensen en andere levende wezens.)

De zakelijke media daarentegen, die worden gekocht en betaald door de draadloze industrie, hebben het idee bespot en veracht dat 5G iets anders is dan verbazingwekkend en wonderbaarlijk.

Nepnieuwsgigant CNN publiceerde bijvoorbeeld een propagandastuk uit 2020 met de titel “Waarom complottheoretici denken dat 5G slecht is voor je gezondheid en waarom experts zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken.” De inhoud van dit nepnieuwsstuk is precies wat je zou verwachten.

“Met de komst van 5G naar buurten in het hele land, zullen de niveaus van draadloze straling aanzienlijk toenemen”, waarschuwt Davis, die gelooft dat het nu tijd is om in actie te komen.

“We hebben niet de luxe van tijd om over dit onderwerp te blijven discussiëren met de draadloze industrie. Volwassenen, kinderen, huisdieren, dieren in het wild en onze omgeving zijn allemaal kwetsbaar.”

5 REACTIES

  1. whoah this blog is wonderful i really like reading your articles. Keep up the great paintings! You realize, a lot of people are hunting round for this info, you could help them greatly.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here