Schokkende onthullingen: ernstige misstanden bij GGD-vaccinatielocaties

0
145

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren en Sietske Bergsma van Stichting Moederhart hebben bij GGD-vaccinatielocaties ernstige misstanden aangetroffen. Regels ter bescherming van kinderen worden aan de laars gelapt, constateren ze. Volgende week komen ze met schokkende onthullingen.

Wat gebeurt er als een kind van onder de 16 zich meldt bij een priklocatie van de GGD, aangeeft dat het geen toestemming heeft van de ouders en ook nog eens duidelijk laat merken dat het geen idee heeft wat nu de medische voor- en nadelen zijn van dat zogenaamde vaccin?

Vrijwel alle regels worden aan de laars gelapt

In de Tweede Kamer deden zowel de directeur van de GGD als de toenmalig minister van Volksgezondheid alsof alles vlekkeloos verloopt. In de praktijk blijkt echter dat GGD-artsen en ander GGD-personeel vrijwel alle regels en procedurevoorschriften aan de laars lappen.

“Als je morgen misselijk bent, dan moet je zeggen ‘ik heb iets verkeerds gegeten’ ofzo,” zegt een GGD-medewerker in een filmpje dat met de verborgen camera is gemaakt.

Een andere medewerker zegt: “Dat die mensen om jou heen echte klachten hebben omdat ze dit vaccin genomen hebben, is ook niet waar. De kans dat jij na het krijgen van corona heel erg lang ziek bent en echt maanden aan het herstellen bent, die is miljoenen keren zo groot als die van dit vaccin.”

Onacceptabel

Weer een andere GGD’er zegt: “En gewoon hele jonge mensen, jonge goden, krijgen doorgaans niks. Da’s misschien één op de twee miljoen ofzo.”

Van Meijeren reageert: “Iedereen die ook maar iets geeft om de belangen van kinderen begrijpt dat dit onacceptabel is en zo snel mogelijk moet stoppen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here