Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?

0
137

Thierry Baudet: ‘Na cyberaanval zullen we onze toegang tot het internet verliezen’ – ‘Live Free or Die’ nu meer dan ooit van toepassing

De WEF (false flag) cyberaanval met een massale blackout in Europa als gevolg, bedoeld om de Great Reset door te drukken en tegelijkertijd Rusland te framen en een voorwendsel te hebben voor het ontketenen van de Derde Wereldoorlog, lijkt dichtbij gekomen nu grote landen in Centraal Azië gisteren werden getroffen door een massale stroomuitval die miljoenen mensen trof. Licht, water, toilet, koelkast, verwarming – niets deed het meer. Talloze mensen kwamen vast te zitten in liften en skiliften. Verkeer ontaardde in een chaos. Gezien de door het Westen veroorzaakte oorlogsspanningen rond Oekraïne zou de periode februari-maart ook in dit opzicht wel eens heel spannend kunnen worden, zeker als bedacht wordt dat de EU precies in die periode 6 weken lang gaat ‘oefenen’ op een zogenaamde ‘Russische cyberaanval’.

Kazachstan – onlangs nog doelwit van een mislukte ‘Maidan’ achtige MI6 couppoging -, Oezbekistan en Kirgizië, drie oud Sovjetrepublieken wier elektriciteitsnetten met Rusland verbonden zijn, kwamen gisteren zonder stroom te zitten, volgens de Kazakhstan Electricity Operating Company (KEGOC) wegens een plotselinge onbalans in het netwerk. In Tashkent, de hoofdstad van Oezbekistan, kwamen metro’s tot stilstand en moest de luchthaven worden stilgelegd. Inwoners van het land berichtten over een falende watervoorziening en verwarming. Bishkek, de hoofdstad van Kirgizië, kwam volledig tot stilstand. Verkeer werd een chaos, veel mensen klaagden over het uitvallen van de verwarming.

Sommigen speculeren dat de cryptomining boom de oorzaak is. Nadat China het zeer energie intensieve minen van crypto’s begon te reguleren, verplaatste dit zich naar Kazachstan.

‘Na cyberaanval verliezen we onze toegang tot het internet’

Anderen denken dat de cyberaanval van eerder dit jaar nu ook deze landen heeft getroffen (1). In Nederland lijkt het FvD de enige partij te zijn waar men openlijk durft te zeggen wat er werkelijk gaande is. Thierry Baudets commentaar:

‘Wat er waarschijnlijk gaat gebeuren, is dat er een ‘cyberaanval‘ of een ’cyberpandemie’ komt – waar Rusland vervolgens de schuld van krijgt. Alsof het onderdeel is van de strategie tav Oekraïne. Door die ‘cyberaanval’ of ‘cyberpandemie’ gaan we onze toegang tot het internet verliezen.

Die krijgen we vervolgens alleen terug met een ‘internetpaspoort’. Ze gaan denk ik dus precies hetzelfde trucje uithalen in de digitale wereld als ze de afgelopen 2 jaar hebben uitgehaald in de fysieke wereld: eerst onder een vals voorwendsel de toegang ontnemen.

(fysieke wereld: corona, digitale wereld: cyberattacks) en die daarna ‘veilig en gecontroleerd’ teruggeven met een paspoort. Volledig geïntegreerd digitaal ID is dan een feit. En de Great Reset is weer een stapje verder gerealiseerd.’

En zo wordt het leeuwendeel van de nog immer slaapwandelende bevolking, ook de Nederlandse, door het WEF en diens onderhorige Westerse regimes (zoals Rutte-4), naar de volgende geplande megacrisis geleid die is bedoeld om de communistische Great Reset / Build Back Better / Agenda-2030 erdoor te drukken, die de hardste en meest onmenselijke dictatuur dreigt te worden die onze planeet ooit heeft geteisterd.

Live Free or Die

Althans, als de Derde Wereldoorlog daar geen voortijdig einde aan maakt. In dit stadium zou dat zelfs een minder erge uitkomst zijn. Immers: It’s better to die free than live life in a cage , ook als die kooi een digitale is. (* Een parafrase van Emiliano Zapata’s ‘It is better to die on your feet than to live on your knees). ‘Live Free or Die’ is al 77 jaar het motto van de Amerikaanse staat New Hampshire, en zou tevens het motto moeten zijn van alle mensen die nog enige waarde hechten aan vrijheid, zelfbeschikking en respect voor de ander.

“Is life so dear, or peace so sweet, as to be purchased at the price of chains and slavery? Forbid it, Almighty God! I know not what course others may take; but as for me, give me liberty or give me death!” (Patrick Henry, 1775)

De politici en andere autoriteiten die u maar blijven beloven dat u uw vrijheid weer terugkrijgt als u maar aan allerlei eisen voldoet (injecties, QR-codes, mondkapjes, etc..), plus de mensen die hier even angstig als blind aan gehoorzamen, kunnen dan ook heel goed met de volgende tekst worden omschreven:

‘Vrijheid spiegelen zij hun voor, hoewel zij zelf slaven des verderfs zijn; immers, door wie men overmeesterd is, diens slaaf is men.’ (2 Petrus 2:19)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here