Hong Kong slacht hamsters af vanwege Covid-19 – straks ook mensen?

3
368

In Nederland werden vorig jaar massaal nertsen ‘geruimd’ vanwege zogenaamde besmetting met corona

Hong Kong heeft met een ‘zero Covid’ beleid strenge lockdown maatregelen genomen, zoals het sluiten van scholen en speeltuinen. Een nieuw besluit waarmee kinderen worden getraumatiseerd en geleerd om volkomen gehoorzaam zijn aan de autoriteiten is het massaal afslachten van hamsters, waarvan er in een dierenwinkel zogenaamd een paar positief testten op Covid-19. Omdat allang bekend is dat die testen wereldwijd volslagen fake resultaten geven, rijst de vraag of deze hamster-genocide niet een opmaat is voor een geplande genocide op alle ongevaccineerden.

De regering wil alle hamsters die tussen 22 december 2021 en 7 januari 2022 doden omdat de hamsters mogelijk ‘besmettelijk’ voor mensen zouden zijn. Medische official Edwin Tsui erkende overigens dat dit zelden gebeurt, en het waarschijnlijker is dat de twee medewerkers van een 23 jaar oude dierenwinkel door andere mensen zijn besmet.

Het AFCD (Agriculture, Fisheries and Conservation Department) wil nu dat hamsterbezitters hun huisdiertjes laten euthanaseren. Iedereen die zijn hamster inlevert, moet een verklaring ondertekenen dat dit op vrijwillige basis wordt gedaan.

De inwoners van Hong Kong zijn gewend dat ze regelmatig tegen totalitaire maatregelen moeten protesteren, en hebben online al tal van protestgroepen gevormd. Honderden mensen hebben aangeboden de hamsters van de dierenwinkels te gaan verzorgen.

Nu hamsters, straks ongevaccineerden?

Michael Tien, lid van de Wetgevende Raad, vindt zelfs dat alle hamsters in beslag moeten worden genomen en worden afgemaakt. ‘Is dit een oefening voor wanneer ze tegen ongevaccineerde mensen gaan optreden?’ vraagt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong zich af. ‘Er is geen medische reden om zulke wrede wetten in te voeren.’ (1)

Ik denk dat hij gelijk heeft. Ook dit is een test om te zien hoe mensen gaan reageren op het doden van levende wezens vanwege een verondersteld ‘virus’. In dit opzicht zijn we in Nederland al langer geconditioneerd met het massaal slachten van (pluim)vee op boerderijen, eufemistisch ‘ruimingen’ genoemd. Zo werden bijvoorbeeld nertsen die zogenaamd zouden zijn besmet met ‘Covid-19’ in 2020 massaal afgemaakt. Begin deze maand werden op twee pluimveedrijven in Bentlo 189.000 kippen gedood omdat er vogelgriep zou heersen. (2)

Het slachten van huisdieren, zoals in Hong Kong, is de volgende stap naar genocide op alle ongewenste ‘wezens’ die weigeren het door de overheid opgelegde valse totalitaire Covid/lockdown/vax narratief op te volgen. Oftewel: de ongevaccineerden (nog altijd 1 op de 6 landgenoten). Ook in Nederland zijn er op social media al suggesties gedaan om ‘besmette’ huisdieren verplicht af te maken. Volgens de overheid is de kans op ‘besmetting’ door je huisdier erg klein.

Moet AL het leven soms verdwijnen?

Dat dieren een luchtwegvirus kunnen krijgen is niets nieuws, en is op zichzelf al HET bewijs dat ‘zero Covid’, of zelfs maar het ‘indammen’ van corona, complete onzin is omdat zo’n virus nooit uit te roeien is – tenzij je van plan bent om (bijna) ALLE leven op deze planeet onmogelijk te maken.

Gezien het krankzinnige, contraproductieve klimaat- en energie afbraakbeleid in het Westen, en zeker de even leugenachtige, verwoestende lockdown-social distancing-‘vaccinatie’ dwangmaatregelen, plus de al jarenlange niet aflatende, en op dit moment tot extreme hoogte opgevoerde drang om een grote oorlog met een van de twee grootste kernmachten ter wereld uit te lokken, begin ik zo langzamerhand het gevoel te krijgen dat dit inderdaad wel eens het achterliggende doel zou kunnen zijn.

Of de leden van het WEF/WHO-regime Rutte en van diens jaknikkende nepparlement zich daar bewust van zijn, en/of daar misschien zelfs wel aan meewerken, kunnen zij het beste zelf beantwoorden.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here