Christen stuurt Segers nette e-mail over WEF, maar krijgt geen antwoord. Van Houwelingen biedt reikende hand

1
255

Een christen, die we voor nu de heer X zullen noemen, heeft zich bij ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers beklaagd over het feit dat hij op geen enkele e-mail een inhoudelijke reactie krijgt, blijkt uit correspondentie die is gepubliceerd door FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

“Dit lijkt op een moraliteit die ik in mijn omgeving, maar zeker van mensen die zich ‘volksvertegenwoordiger’ noemen ‘niet zo’ waardeer,” schrijft de heer X. “Het door u als ‘trollenpartij’ gewaardeerde Forum voor Democratie reageert zelfs als u in gebreke blijft. Mijn vraag aan u is dan ook wie zich dan als ware volksvertegenwoordiger bewijst?”

“Zoals u het World Economic Forum (WEF) als onbeduidend ‘praatclubje’ waardeert, welk ‘praatclubje’ u schijnbaar nagenoeg niet zou kennen, laat het Forum voor Democratie zien dat het gehele kabinetsbeleid nagenoeg op de voorwaarden van het WEF (Trilaterale Commissie en Bilderberg Commissie) is afgestemd. Wilt u mij duidelijk maken of de heer Mark Rutte en mevrouw Kaag u buiten deze zeer vergaande ontwikkelingen houden, zoals zij dat ook met de gehele bevolking doen?” vraagt X aan Segers.

Is dat niet zorgwekkend?

“Bent u echt niet op de hoogte van uw Carola Schouten bij het WEF en bijvoorbeeld het schijnbare lidmaatschap van Rob Jetten bij de Trilaterale Commissie? Dat zou voor mij een nog zorgwekkender constatering zijn! De andere mogelijkheid is dat ook u, nauw aansluitend bij de vele onwaarheden van Mark Rutte, een bewust onjuiste voorstelling van zaken geeft,” schrijft hij.

De heer X vraagt over de WEF Papers die Kamerlid Pepijn van Houwelingen boven water haalde: “Ontkent u het bestaan van deze documenten? De waarheid wordt in de Tweede Kamer door de traditionele partijen en het kabinet steeds meer als ‘conspiracy’ beschouwd. Is dat niet zorgwekkend?”

“Wilt u mij verklaren hoe u uw keuze voor deelname in dit kabinet, gebaseerd op zoveel leugens, in overeenstemming kunt brengen met uw tien geboden?” vraagt hij verder.

Of heeft u een hekel aan de ware feiten?

“Een nette verontschuldiging naar het FVD in verband met uw toch niet zo christelijke waardering van deze partij (trollen!) lijkt mij toch minimaal op zijn plaats, waar juist zij de ware feiten boven water halen in de WEF-ontwikkelingen in relatie met de Nederlandse politici. Of heeft u een hekel aan de ware feiten?”

De heer X kreeg geen antwoord van Segers, maar wel van Van Houwelingen (in cc). “De heer X heeft volgens mij helaas nog geen antwoord van u mogen ontvangen. Mocht u druk zijn dan beantwoord ik de vraag van de heer X graag naar eer en geweten als u dat niet bezwaarlijk vindt uiteraard,” schrijft Van Houwelingen aan Segers.

De heer X zei nog tegen Segers: “Wie geeft er nu een onjuiste voorstelling van zaken? Doet u dat, of doet de regering dat of geeft u beiden een onjuiste voorstelling van zaken? Als christen lijkt mijn voorkeur uit te gaan naar de wijze van handelen door de ‘trollen’ van het FVD. Zij lijken zeer serieus vast te houden aan feiten.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here