Wat deden Joe en Hunter Biden in Kazachstan?

0
213

Dure brandstofprijzen zouden de reden zijn geweest voor een volksopstand in het strategisch zeer belangrijke Kazachstan.

In werkelijkheid zijn er de bekende krachten aan het werk in deze belangrijke republiek die zowel aan Rusland als aan China grenst.

De mainstream media kunnen ook heel nuttig zijn, want als je wilt weten hoe iets niet in elkaar steekt, dan lees je daar de nieuwberichten.

Dit is wat de NOS schrijft:

In steden in Kazachstan wordt geprotesteerd tegen de hoge gasprijzen en de regering van president Tokajev. In Almaty, de grootste stad van het land, is de oproerpolitie slaags geraakt met demonstranten. Tientallen mensen zijn gearresteerd. In Almaty en de zuidelijke provincie Mañğıstaw is de noodtoestand uitgeroepen en een avondklok ingesteld.

Op 1 januari werd de prijs van lpg plotseling flink verhoogd, van 50 à 60 Kazachse tenge (zo’n 10 à 12 eurocent) tot 120 tenge (24 eurocent) per liter vloeibaar gas. Dat wekte de woede van veel Kazachen, die veelal in auto’s met een lpg-tank rijden. Een dag later brak het eerste protest uit in het zuidelijke stadje Zjanaozen.

In werkelijkheid heeft het er alle schijn van dat we hier te maken hebben met een vergelijkbaar scenario als destijds in Oekraïne.

Een door buitenlandse krachten georganiseerd gebeuren, waarbij dan lokale omstandigheden worden gebruikt om de zaak te laten escaleren. Dat kunnen dan bijvoorbeeld brandstofprijzen zijn in combinatie met andere zaken zoals coronamaatregelen en beperkingen.

De gebeurtenissen in Kazachstan staan niet op zich, maar vormen onderdeel van de komende oorlog tussen het Westen en Rusland/China.

Zo goed als alle revoluties, opstanden en oorlogen in deze wereld worden bekokstoofd door de krachten achter de schermen, de krachten die wij satanische sekte noemen, maar die ook wel Illuminati of Rothschild mafia worden genoemd.

In het Engels heet een sekte “a cult” en iemand die volledig eigendom is van de sekte is uiteraard Joe Biden en volgens David Icke heeft Biden als opdracht van zijn handlers om de komende wereldoorlog weer een stap dichterbij te brengen.


Het destabiliseren en demoniseren van Wit-Rusland, de Russische ‘dreiging’ in het oosten van Oekraïne en de destabilisatie van Kazachstan vormen allemaal onderdeel van de opbouw naar de komende oorlog.

Iemand die altijd een belangrijke rol speelt bij het destabiliseren van landen is de Joodse George Soros.

Een aantal jaren werd Soros dan ook met al zijn ‘goede doelen’ stichtingen Rusland uitgeknikkerd en naar later bleek terecht want uit gelekte documenten bleek wat het werkelijke doel was van al die stichtingen.

Iets wat de leden van de satanische sekte kunnen als geen ander is het creëren van interne verdeeldheid binnen een groep of een land. Dat is wat de stichtingen van Soros moeten doen, het ‘stoken’, het ‘aanwakkeren van vuurtjes’, net zolang totdat men elkaar onderling in de haren vliegt en/of er revoluties ontstaan.

Op dit moment zijn er 16.000 van dat soort stichtingen actief in Kazachstan, waarvan de meest in het oog springende die van de Open Foundations van George Soros zijn. Soros die veel gevaarlijker is dan men denkt en dan vooral ook vanwege zijn verbanden met Tavistock.

Tavistock wordt ook wel het best bewaarde geheim in Amerika genoemd. Volgens een bericht op de website van de Joodse onderzoeker Henry Makow zou Soros eigenaar zijn van Tavistock. Of dit waar is of niet, er zijn wel degelijk banden met de grote investeerder in Tavistock, de Chazaar miljardair Joe Lewis. Er zijn verslagen die melding maken van Hitler die ook training en hersenspoeling heeft genoten aan Tavistock.

Dan is er nog een heel belangrijk aspect waarom de controle over Kazachstan heel belangrijk is.


Uit een eerder artikel van vorig jaar augustus:

In de Nieuwe Zijderoute die nu op poten wordt gezet, speelt Israël dan ook een meer dan belangrijke rol. Israël is als het ware de spin in het web, net zoals die te zien is op een kaart van Bunting.

Deze kaart is al jaren geleden gebruikt in een artikel in The Times of Israël om aan te tonen hoe het land een cruciale rol zal spelen in de Nieuwe Zijderoute.

Heinrich Bunting was een Duitse geestelijke en cartograaf die in 1581 een kaart tekende waarbij Jeruzalem centraal stond en de drie continenten, Europa, Azië en Afrika als klaverbladen daaraan vast hingen. Alles wat hierbuiten viel deed er niet toe volgens Bunting.

kaart van Bunting
Onder het beruchte Yinon plan zijn met behulp van Amerika in de loop der jaren zo goed als alle belangrijke landen rondom Israël uit elkaar gevallen of ernstig verzwakt. Hierdoor krijgt Israël nu alle kans om uit te groeien tot een regionale supermacht.

Tot zover het eerdere artikel.

Rusland speelt op dit moment nog een belangrijke rol in die zijderoute, maar zoals je op bovenstaande kaart van Bunting kunt zien is het de bedoeling dat Rusland als zelfstandige macht gaat verdwijnen.

En dan doet zich nog een pikant detail voor in Kazachstan.

Na de val van de muur (1989) tot aan 2019 was Nazarbayev president van Kazachstan. Tijdens dat bewind was Karim Massimow zijn trouwe vazal en zelfs tot twee keer toe minister-president.

Massimow dacht dan ook dat hij de opvolger van Nazarbayev zou worden, maar helaas voor hem werd gekozen voor de huidige president Kassym-Jomart Kemelevitsj Tokajev. Massimow werd in plaats van president hoofd van de KGB van Kazachstan.

Enkele dagen geleden is Massimow gearresteerd op beschuldiging van hoogverraad en dat betekent waarschijnlijk dat de krachten in de achtergrond een gefrustreerde Massimow voor hun karretje hebben weten te spannen.

En wie zien we enkele jaren geleden opduiken nabij Massimov? Joe en Hunter Biden, hetzelfde team dat ook heel actief een rol speelde in Oekraïne.

Joe en Hunter Biden met Karim MassimovHet is niet voor niets dat Poetin onmiddellijk troepen naar Kazachstan heeft gestuurd om te helpen een totale staatsgreep te voorkomen.

En dat vindt de New York Times, die in de volksmond Jew York Times wordt genoemd omdat het van A tot Z Joods is, niet zo prettig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here