Oostenrijk is nu een gigantisch GEVANGENISKAMP voor niet-gevaccineerde mensen omdat de “lockdown” met nog eens 10 dagen wordt verlengd

0
373

 Net op tijd voor Kerstmis verraste de Oostenrijkse regering haar burgers met een verlengde afsluiting voor niet-gevaccineerden .

Nog 10 dagen lang moeten Oostenrijkers die geen operatie Warp Speed-naald hebben gekregen thuisblijven, of anders. Het nieuws kwam slechts enkele dagen voordat de nieuwe prikvereisten van het land in 2022 van kracht werden.

Tot oudejaarsavond mogen niet-gevaccineerde Oostenrijkers winkelen en moeten ze thuisblijven van hun werk zonder een “negatief” Fauci-grieptestresultaat. De niet-gevaccineerde in Oostenrijk wordt ook beperkt in het bijwonen van bepaalde indoor-evenementen als extra straf voor het weigeren zich te laten injecteren.

Eerder werd het hele land Oostenrijk gestraft door bondskanselier Alexander Schallenberg, de “volledig gevaccineerde” inbegrepen, met een landelijke afsluiting.

Nu we het nieuwe jaar naderen, trekt Schallenberg de strop weer aan, dit keer specifiek tegen de niet-gevaccineerden.

“Terwijl de maatregel onder de maatregel valt, mogen niet-gevaccineerde Oostenrijkers over het algemeen hun huis niet verlaten of meer dan één persoon tegelijk uit een ander huishouden ontmoeten”, meldde The Epoch Times .

“De maatregel geldt niet voor kinderen onder de 12 jaar omdat ze zich nog niet officieel kunnen laten vaccineren.”

Covid was het voertuig om de hele wereld het fascisme in te drijven

Van 24-26 december kregen niet-gevaccineerde Oostenrijkers vrijstelling van minister van Volksgezondheid Wolfgang Mueckstein, die zijn onzichtbare scepter zwaaide en hen toestond hun familieleden te zien, zolang de bijeenkomsten beperkt waren tot niet meer dan 10 personen.

Nu de 26e voorbij is, zijn de niet-gevaccineerde in Oostenrijk echter opnieuw in tirannie gedompeld.

“Kerstmis zou ons opnieuw moeten laten zien hoe belangrijk contact met onze dierbaren is en hoe kostbaar tijd samen is”, kondigde Mueckstein aan, terwijl hij in 2022 de wortel van volledige “vrijheid” bungelt aan de niet-gevaccineerde als ze ermee instemmen om de mouwen op te stropen.

De volledig gevaccineerden, samen met degenen die onlangs herstelden van een Fauci-griepinfectie, kregen te horen dat ze het voorrecht konden hebben om tijdens de vakantie in groepen van maximaal 25 mensen samen te komen.

Het blijkt dat Oostenrijk ground zero is voor covid-tirannie. Het Midden-Europese land heeft momenteel een aantal van de meest fascistische beleidsmaatregelen om de niet-conformisten te straffen.

Dit beleid van bijvoorbeeld Schallenberg en Mueckstein leidt tot wekelijkse protesten in heel Oostenrijk, waar tienduizenden mensen van alle politieke overtuigingen zich verenigen om gewoon nee te zeggen tegen de tirannie.

Schallenberg maakte intussen eerder deze maand bekend dat hij zijn functie neerlegt. Houd er rekening mee dat hij pas enkele maanden geleden aantrad. Het lijkt erop dat de populariteit van Schallenberg niet bestaat en dat de bevolking van Oostenrijk zijn autoritarisme niet goedkeurt.

“Het is onze taak als regering van Oostenrijk om de mensen te beschermen”, verklaarde Schallenberg publiekelijk ter verdediging van zijn fascisme.

Vanaf 1 februari wordt in Oostenrijk een volwaardig jab-mandaat van kracht dat vereist dat alle personen van 14 jaar en ouder met een woonplaats in het land worden gestoken en gestimuleerd, anders worden ze geconfronteerd met forse driemaandelijkse boetes van meer dan $ 4.000.

Volgens rapporten is Oostenrijk het eerste Europese land dat een dergelijk mandaat op volledige schaal invoert.

“Oostenrijk heeft een van de laagste vaccinatiegraad in West-Europa: ongeveer 69 procent van de totale bevolking is volledig gevaccineerd”, meldde de Times verder.

“Volgens een recent rapport van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC), wordt Oostenrijk beschouwd als een land van “matige zorg” in de EU.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here