946.000 mensen kregen ernstige bijwerkingen of stierven na coronavaccinatie: ‘Dit is pas het begin’

0
196

946.000 Amerikanen hebben last gekregen van ernstige bijwerkingen of zijn gestorven na het coronavaccin. Dat terwijl het vaccin niet lijkt te werken tegen corona en gevaccineerden veel slechter af zijn dan mensen die ongevaccineerd blijven. In Groot-Brittannië stierven tussen 16 augustus en 5 december bijvoorbeeld 268 procent meer gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid liet weten dat meer dan 100.000 Amerikanen na de coronavaccinatie in het ziekenhuis zijn beland.

Geamputeerd

Angelia Desselle uit Louisiana kon na haar prik amper nog rechtop staan en heeft last van een neurologische aandoening die volgens artsen het gevolg is van het vaccin. Shawn Skelton uit Indiana heeft sinds de Pfizer-prik bijna geen controle meer over haar lichaam, dat allerlei vreemde bewegingen maakt.

Bij Jummai Nache uit Minnesota moesten na de vaccinatie zowel haar benen als handen geamputeerd worden. De 13-jarige Maddie de Garay uit Ohio is vanaf haar middel verlamd, krijgt sondevoeding en heeft haar lichaamsfuncties niet onder controle.

Veel erger dan we vreesden

Er zijn ook tienduizenden mensen, waaronder kinderen, gestorven na de vaccinatie. De 13-jarige Jacob Clynick uit Michigan overleed in zijn slaap vlak nadat hij zijn tweede Pfizer-prik had gehaald. Een 11-jarig meisje uit Georgia stierf kort na haar Pfizer-vaccin. Ook stierf een 5-jarig meisje vier dagen na de Pfizer-prik. Een 8-jarig meisje kreeg zeven dagen na de Pfizer-prik een beroerte en een hersenbloeding.

“We zien nu wat de gevolgen zijn van dit ongeteste, onbewezen en haastig ontwikkelde vaccin en het is veel erger dan we vreesden,” zegt Pearson Sharp van One America News. “En dit is pas het begin.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here