Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

0
171

Robert F. Kennedy Jr. deed vorige week in de podcast van de Canadese blogger Mikhaila Peterson een brisante onthulling. Kennedy legde uit waarom de vaccinmakers zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren tegen corona.

FVD-politicus en oud-bankbestuurder Ralf Dekker heeft zijn betoog samengevat in een Twitter-draadje. “Wanneer er urgentie is om zo snel mogelijk ‘vaccins’ in de markt te krijgen, kan een Emergency Use Authorization (EUA) worden gegeven. Een voorlopige goedkeuring. EUA wordt alleen gegeven als er geen werkend medicijn bestaat. Vandaar wellicht de hetze tegen hydroxychloroquine en ivermectine,” schrijft Dekker.

Niet in het belang van uw kinderen

“Onder een EUA heeft een vaccinproducent volledige bescherming tegen aansprakelijkheid. Wanneer na een periode van twee jaar de definitieve goedkeuring wordt gegeven vervalt dit wettelijke ‘liability shield’. Tenzij het ‘vaccin’ officieel ook wordt goedgekeurd voor kinderen. Dan geldt weer wél de volledige wettelijke aansprakelijkheidsbescherming,” zegt Dekker.

Het massaal prikken van kinderen tijdens de EUA-periode is dus in het belang van Pharma. Om daarna volledige aansprakelijkheidsbescherming te kunnen krijgen. Niet in het belang van uw kinderen, benadrukt de politicus.

“Ze weten dat dit vaccin een enorm aantal kinderen gaat doden en beschadigen, maar ze moeten dit doen vanwege de aansprakelijkheidsbescherming,” aldus Kennedy.

Kijk ook naar de reactie van Peterson:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here