Pfizer ging jaar vóór corona samenwerking aan met Chinees platform voor vaccinpaspoorten & sociale kredietscores

0
171

Een jaar voordat corona uitbrak, sloot vaccinmaker Pfizer een samenwerkingsovereenkomst met Alipay, een platform van het aan de Chinese Communistische Partij gelinkte concern Alibaba.

Het bedrijf Alipay wordt door Peking ingezet bij vaccinpaspoorten. Het is één van de belangrijkste platformen dat het regime tijdens de pandemie gebruikt heeft om te bepalen of mensen hun huis mogen verlaten, of ze een bepaalde winkel in mogen, of ze blootgesteld zijn aan corona, enzovoorts.


Heel bizar

Het platform wordt ook gebruikt bij het bepalen van de sociale kredietscore van mensen. Het is dus heel bizar dat Pfizer een jaar vóór corona een samenwerking is aangegaan met Alipay om de toegang tot vaccins te verbeteren, zei Natalie Winters van The National Pulse in Bannon’s War Room.

Ze spreekt van bizarre banden tussen Big Pharma en de Chinese Communistische Partij. De sociale kredietscores zijn wellicht de laatste variant van de pandemie, aldus Winters.

Waarom

Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) vraagt zich af: “Waarom werkte Pfizer samen met het platform van de Chinese Communistische Partij voor vaccinpaspoorten en sociale kredietscores het jaar voor de COVID-19-pandemie begon?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here