Demonstratie 2 januari Amsterdam verboden

0
189

Dankzij de staking van de ME mag de geplande grootste demonstratie ooit tegen de coronamaatregelen zondag aanstaande niet doorgaan.

De grote vraag is nu of er wel of niet mensen naar Amsterdam zullen gaan terwijl iemand een visioen heeft van Nederlandse FEMA kampen

We schreven gisteren over een mogelijke confrontatie tussen burgers en het leger omdat de ME heeft aangekondigd aanstaande zondag te zullen staken.

De ME staakt nooit en als het een Black Lives Matter demonstratie was geweest zouden ze waarschijnlijk ook niet hebben gestaakt, maar ze doen het wel als het een demonstratie tegen de coronamaatregelen betreft.

En dus heeft ‘de driehoek’ een hele goede reden om de demonstratie te verbieden, hetgeen ze dan ook prompt doen.

De driehoek laat weten de demonstratie wel te willen faciliteren met een maximum aantal demonstranten en een beperkte duur en vorm. Het zou dan gaan om een maximum aantal van 3500 mensen, waarbij er 1,5 meter afstand kon worden gehouden.

Volgens de gemeente zou de organisatie niet meewerken aan een goed verloop van de demonstratie. Zo zou de organisatie de confrontatie op willen zoeken en de regels willen overtreden. Ook heeft de politie aanwijzingen dat personen en groepen uit zijn op ongeregeldheden en bereid zijn om geweld te gebruiken. Naar verwachting zouden er 25.000 mensen afkomen op de demonstratie.

Ze vragen nog net niet om een QR-code om mee te mogen doen, maar eisen wel dat de demonstranten anderhalve meter afstand houden.

Wat er nu verder wel of niet gaat gebeuren is koffiedik kijken. Zo te zien zullen er wel mensen naar Amsterdam komen.

Organisator Michel Reijinga laat weten deze beslissing niet te begrijpen. “Het besluit is schandalig”, reageert organisator van de demonstratie Michel Reijinga. “Er wordt gezegd dat wij niet willen meewerken, maar dat is gewoon niet waar. We hebben aangeboden de demonstratie te verkorten en het aantal kilometers te verminderen. Wij zijn tegen geweld en willen een nette, gefaciliteerde demonstratie.”

Reijinga vermoedt dat hij de dupe is geworden van de staking van de ME. Zondag gaat hij ondanks het verbod alsnog koffiedrinken op het Museumplein. “Ik zal en mag andere mensen daar niet toe oproepen. Ik mag wel de wens uitspreken het gezellig te vinden als er meer mensen komen kletsen.

Als er ondanks het verbod toch veel mensen naar Amsterdam komen en de ME is in staking, dan wordt de kans alleen maar groter dan het leger wel degelijk wordt ingezet om de rust en orde te bewaren en zal het arrestaties regenen.

En misschien is de droom of het visioen van onze columnist Evert Jan Poorterman dan wel dichterbij dan we denken.

Ik had een droom… en in die droom (of was het een visioen?!) zag ik onafzienbare rijen met witte tenten (met een puntdak) en later vernam ik van een bekende dat zijn zus ook dergelijke beelden had gezien. Let wel: een visioen kan ook in een droom verpakt zijn. Deze rijen witte tenten zagen wij op Fliegerhorst Deelen op de Veluwe! Heet nu Vliegbasis Deelen, een door de Duitsers aangelegd vliegveld, even boven Arnhem… en deels gelegen op Nationaal Park de Hoge Veluwe. Onder de vliegbasis is een ondergrondse basis van de ‘anunnaki’, onze antieke en bijbelse goden.

evert jan poorterman niburu.co
evert jan poorterman niburu.co
evert jan poorterman niburu.co
De Bunker… met daarin ‘commando-centrum’ Diogenes, waar de Duitse Luchtverdediging Holland/Ruhrgebied moest vrijwaren van vijandelijke aanvallen. in de Tweede Wereldoorlog bood het onderdak aan de staf van de Derde Jachtdivisie van de Luftwaffe. Hieronder een foto van de ‘commando-zaal’, waar de strijd in noordwest-Europa werd bijgehouden op een gigantische glazen wand. Van hier uit werd ook de ‘Atlantikwall’ gecoördineerd.

evert jan poorterman niburu.co
evert jan poorterman niburu.co
Geen toeval dus dat Adolf Hitler het vliegveld er bovenop liet aanleggen. Adolf is officieel eenmaal in de Bunker geweest, maar er wordt gesproken van drie of vier keer. Mogelijk werd hij verzocht te komen om instructies te ontvangen voor het verloop van de oorlog. Niet ondenkbaar is dat de god Enlil hier zetelt en zo niet dan kan het een zoon van hem zijn. Wij Nederlanders zijn ‘kinderen van de Vader’ en die Vader is Enki (die we ook kennen als ‘sinterklaas’ en Klaas Vaak), maar hij is dood en zijn dommere halfbroer Enlil is nu de baas op deze planeet… en die wil van de blanken af en hij is de opdrachtgever om Corona te verspreiden…

en dus is hij onze vijand, want Corona treft merendeels de blanken. Vooral de ouderen… en de weigeraars gaan naar de ‘nieuwe concentratie-kampen’… die ze waarschijnlijk ‘quarantaine-kampen’ zullen noemen! Opmerkelijk is dat de voormalige ‘legercommandanten’ Dick Berlin en Peter von Uhm beiden nà hun pensionering lid werden van de Raad van Bestuur van Nationaal Park de Hoge Veluwe en van Museum Kröller-Müller. Peter volgde Dick op als ‘legercommandant’ en later ook in de Raad van Bestuur!? Is dat toeval? Werden ze opeens kunstminnend of kregen zijn interesse in de natuur? of… konden zij zo in burger gemakkelijk afdalen naar de ondergrondse basis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here