Het leger tegenover de burgers op 2 januari?

0
189

Het is aangekondigd als de grootste demonstratie ooit tegen de coronamaatregelen in ons land.

Op 2 januari aanstaande op het Museumplein in Amsterdam en de ME gaat in staking.

Als je de ingrediënten voor een ‘perfect storm’ zou moeten bedenken, dan kon je geen betere bedenken dan het geplande scenario voor aanstaande zondag.

Nederland is de coronamaatregelen zat, meer dan zat en dat betekent dat er waarschijnlijk een record aantal mensen richting Amsterdam zal trekken voor wat wordt aangekondigd als de grootste mars van de menselijke verbinding ooit in ons land.

We kennen natuurlijk het resultaat van voorgaande demonstraties tegen de coronamaatregelen op het Museumplein in Amsterdam. Complete veldslagen met de ME, politiegeweld en waterkanonnen waren vaak het resultaat.

Maar, als het aan de ME ligt gaat dit nu niet gebeuren want zij hebben besloten te gaan staken.

De ME is opgeroepen om op volle sterkte aanwezig te zijn, maar vooralsnog geven ze niet thuis.

De ME-staking – in stilte voorbereid en nog niet aangekondigd – kwam Dagblad van het Noorden ter ore bij de werkonderbreking van de vreemdelingenpolitie in Ter Apel dinsdag. Vicevoorzitter Albert Springer van de Nederlandse Politiebond (NPB) bevestigt de staking. Hij leidde dinsdag in Ter Apel namens de vier gezamenlijke politiebonden de aftrap van een reeks politie-acties door het hele land in aanloop naar de onderhandelingen over een nieuwe politie-cao.

De nijpende situatie rechtvaardigt volgens de actieleiders harde acties zoals zondag van de ME in Amsterdam, die verstrekkende gevolgen kan hebben voor de openbare orde en veiligheid in de hoofdstad. Burgemeester Femke Halsema wil dat de ME op volle sterkte aanwezig is om te voorkomen dat de demonstratie uit de hand loopt. Amsterdam houdt rekening met een grote opkomst en bij eerdere protesten van tegenstanders van de lockdown en coronavaccinatie moest de ME in actie komen en het Museumplein ’schoonvegen’.

Dit is het laatste woord van de politie:

„De ME is als het aan ons ligt zondagmiddag een paar uur niet aan het werk. Het moment van de laatste druppel in de emmer is aangebroken. De burgemeester is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid en moet het maar oplossen. Wie weet, vraagt ze het leger om ondersteuning.”

Nu is er een grote kans dat de rechter een stokje gaat steken voor de staking, maar wie weet wordt deze (bewust) wel toegestaan en dan hebben we ineens een heel ander scenario.

Een scenario waarbij goedwillende en vreedzame burgers ineens tegenover het leger komen te staan.

Er wordt nu alweer volop gewaarschuwd voor oproerkraaiers, relschoppers, rechts-extremisten en hooligans. Deze lieden zijn uiteraard op bestelling te leveren, net zoals dit altijd gebeurt met politie-eenheden.

Uit een artikel eerder dit jaar:

We hebben gezien hoe waterkanonnen en politie gewapend met breekijzers worden ingezet. En ook het meest verachtelijke gezien dat dit land tot nu toe heeft voortgebracht. Door een stel opgefokte, door de overheid ingehuurde mannentjes met petjes in politiebusjes die als een duveltje uit een doosje tevoorschijn komen, rellen uit te laten lokken met hun mede agenten die wél in uniform rondlopen. Om dan vervolgens weer razendsnel in hun busje te verdwijnen. Ze worden Romeo’s genoemd en die naam is veel te mooi voor hen, misschien kan iemand een meer toepasselijke naam bedenken.

Het is heel erg toevallig dat nu er een staking wordt afgekondigd door de ME deze zelf met de suggestie komt om dan maar het leger in te zetten.

En dat brengt ons weer terug naar een artikel dat wij enige tijd geleden publiceerden.

Hier volgt een deel uit dat artikel.

Via een lezer ontvingen wij een bericht dat de op Curaçao wonende auteur en kunstenaar John Baselmans op zijn Facebookpagina heeft geplaatst.

Wij hebben eerder berichten gepubliceerd van Baselmans over vreemde dingen die daar gebeuren.

Het bericht volgt hierna en sluit feilloos aan op al het bovenstaande.

Volgend jaar gaat het zuiveren beginnen

Het is zover, militair ingrijpen

3 Oktober 2020 “Derde militaire basis op Curaçao”

Ik werd verketterd en men wist niet hoeveel ontkenningen ze moesten schrijven en zelf “bewijzen” op het scherm laten zien. Nee, Wacawa was geen derde basis en zeker geen FEMA-kamp!

15 November 2021

“De regering zal overgenomen worden door de Nederlandse militairen. Martial Law zal ingaan en FEMA-kamp zal operationeel zijn.”

Ook hier stond men op zijn kop en was alles een leugen.

Uitkijkend op Wacawa en de dagelijks dag en nacht bewegingen duidelijk zichtbaar, zijn het Nederlandse oorlogszuchtige die met bosjes momenteel op Curaçao Hato landen en worden ondergebracht in het Wacawa kamp! Of het nu dag of nacht is, het is een op en neer rijden van militaire voertuigen tussen stad en Wacawa! Ook zien we dat het nog maar zelden gaat om oefeningen die normaal aangekondigd worden!

Dus ik ging bij mijn militaire kennissenkring eens wat vragen stellen met een heerlijk glaasje bier. De belangrijkste vraag was: Wat doen jullie hier en waarom komen er zo te zien dagelijks nieuwe militairen bij?

Men begon met wederom het afgezaagde verhaal van, Nederlandse oefeningen op ons eiland voordat ze uitgezonden worden naar warme landen waar ze humanitaire hulp zogenaamd verlenen. Nu, dat laatste weet ik vanuit zeer dichtbije Afghanistan en soortgelijke troepen dat het niet om humanitaire hulp ging maar dat er regelmatig mensen aldaar afgemaakt/gemarteld werden! Iets wat nu naar buiten aan het komen is vanuit verklaringen van oudgedienden en de trauma’s die ze nu nog van hebben!

Dus kapte ik dat af en kwam er een geheel ander verhaal.

Ik citeer:

“De Nederlandse militairen oefenen niet om een oorlog tegen andere machten of voor humanitaire hulp elders. De alsmaar groter wordende groep is hier om volgend jaar in zowel Nederland als de eilanden het bestuur onder Martial Law over te nemen. Alles is al in kaart en de gehele plannen zijn uitgewerkt. Daarvoor zijn we in opleiding!”

Men ging door:

“Het was jij die FEMA-kamp beschreef en we moesten stoppen maar het kamp gaat er komen en alles ligt ervoor klaar. Niet gevaccineerden zullen opgepakt worden als ze de prik blijven weigeren en afgevoerd worden naar het kamp. We nemen de regeringen over, die hebben hun werk gedaan. Na het overnemen gaat er gezuiverd worden. Nu hoef ik jou niet uit te leggen wat zuiveren betekent en daar worden we nu voor opgeleid. Gasten zoals jij zullen opgesloten worden onder die Martial Law!

In Nederland zijn momenteel deze opleidingen ook gestart en het verwezenlijken van FEMA-kampen is in volle gang! Het was Australië die een van de eerste met de militaire overname is begonnen. De planning is dat dit gaat gebeuren half/eind 2022. De eilanden zullen via snelle acties geheel onder Nederlands militair bewind komen te staan!”

-Einde citaten-

Deze gehersenspoelde informanten die ook nog menen goed te doen, want zo kan het niet langer, zaten dit bloedserieus te vertellen! Ik eindigde mijn biertje en voor hen ging het feest door!

Volgens informatie uit de monden van wat militairen gestationeerd op Curaçao is dat Aruba, Bonaire, Curaçao, st Maarten, st Eustatius en Saba volgend jaar onder Martial Law zullen vallen en bestuurd worden door militairen! Dan zullen bewoners worden opgeruimd die de prikken weigeren en lastige identiteiten zullen onder deze Martial Law gemarteld gaan worden totdat ze bezwijken. Net zoals, volgens oudgedienden, is gebeurd in Afghanistan en andere plaatsen op de wereld onder de Nederlandse vlag!

Het gaat niet meer om een ziekte, het gaat om zoals zij het noemen “zuiveren” van de bevolking.

JH Baselmans
Dokterstuin 237
Curaçao

Tel +59995603914

Tot zover het eerdere artikel.

Hopelijk zal het zondag allemaal meevallen en verloopt de protestactie met of zonder ME vreedzaam. Maar, de toon is gezet, het woord ‘leger’ is gevallen in verband met demonstreren tegen coronamaatregelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here