2022 wordt het jaar van afrekening voor de EU met diepe staatsschuldencrisis

0
277

Topeconoom Martin Armstrong: ‘Het wordt NOOIT meer normaal, en het zou fijn zijn als we überhaupt nog tot 2024 hebben voordat de politieke chaos het financiële systeem omverwerpt’ = ‘Als je groepen tegen elkaar opzet stort een beschaving in’

We schreven onlangs al dat de huidige ‘pest-kerst’ lockdown helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, maar met het aanstaande omvallen van de ECB. De lockdown is enkel bedoeld om mensen psychologisch te ‘trainen’ voor een periode waarin de pinautomaten op slot gaan, hun bankrekeningen niet langer bereikbaar zijn en ze gedwongen thuis moeten blijven. Een minstens zo belangrijke reden is dat de overheden de veronderstelde (sowieso onschuldige) virusvariant Omicron willen aanwijzen als de ‘schuldige’ van de aanstormende crisis, die ze willen aangrijpen om hun gedroomde federale Europese superstaat erdoor te drukken. Hoe dan ook, 2022 wordt het jaar waarin de afrekening voor het jarenlange falende financieel-economische beleid van de EU begint. De pijn die deze crisis zal veroorzaken wordt natuurlijk wéér op de gewone burgers afgeschoven.

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat we op de drempel van 2022 een ‘zeer ernstige blik hebben’ op de economische crisis die het gevolg is van de staatsschuldencrisis in Europa. ‘Ik waarschuw al 10 jaar dat de situatie kritiek zou worden, en ben in deze periode bij vergaderingen met veel centrale banken geweest om hen te waarschuwen dat de regeringen niet kunnen doorgaan met het oneindig geld blijven lenen zonder dat ze de intentie hebben dit ooit terug te betalen.’

Covid-19 voorwendsel om aanstaand default te verhullen

‘De Dag van Afrekening is gekomen,’ constateert hij. ‘Ze hebben Covid-19 gebruikt om paniek te zaaien, enkel om op het punt te komen waarop hun oplossing een default (bankroet) is die zal worden vermomd als een redding voor het volk.’

Dit is dan ook de echte reden waarom één van de peilers van de Nederlandse economie, de horeca sector (en daarmee tal van aanverwante sectoren), nu door het regime Rutte doelbewust in versneld tempo wordt vernietigd met een volkomen zinloze lockdown. Onze economie MOET eerst kapot om de ‘Great Reset’ (/ ‘Build Back Better’) staatsgreep van het WEF, waarvan Sigrid Kaag aangetoond een van de belangrijkste uitvoerders was (/ is), mogelijk te maken.

Eerder deze maand oefenden Nederland, Israël, de VS met 7 andere landen plus het IMF, de BIS en de Wereldbank op de door het WEF aangekondigde (false flag) cyberaanval op het financiële systeem. Een eventuele dagen- of zelfs wekenlange blackout – waar mogelijk Rusland de schuld van zal worden gegeven – zal als voorwendsel worden gebruikt voor een poging tot een volledig digitale herstart van het systeem, waarin alle vorm van bezit (ook financieel) en iedere zeggenschap, inspraak en vrijheid van burgers en bedrijven voorgoed zal worden afgepakt en onder totale controle van de centrale banken en overheden zal komen te vallen.

‘Zou fijn zijn als we überhaupt nog tot 2024 hebben’

‘Ik bericht over de echte staat van het wereldwijde financiële systeem, en voor de meesten kan dat schokkend zijn,’ vervolgt Armstrong. ‘Het is geen kwestie van simpele hyperinflatie, want dat impliceert dat een munteenheid het nog overleeft.’ Met andere woorden: de schuldencrisis die nu losbarst is dermate ernstig en onoplosbaar, dat zelfs het overleven van de valuta zelf (zoals de euro in Europa en de dollar in de VS) op het spel staat. Dat betekent dat ook onze huidige welvaart zeer grote klappen zal krijgen.

‘Het echte vooruitzicht is totaal anders dan de beweringen van de kopstukken die sinds de instorting van Bretton Woods al decennia hetzelfde verhaaltje vertellen. Degenen aan de macht komen nu al met verhalen over een gewapende revolutie als Trump in 2024 niet wint **. Het zou fijn zijn als we überhaupt nog zo lang zouden hebben, voordat de politieke chaos het financiële systeem omver gooit.’

(** Maar ook zijn eventuele terugkeer zal geen verlichting brengen – integendeel. Trump verkondigt immers hetzelfde leugenachtige ‘vax’verhaal als de huidige kliek die zogenaamd zijn vijanden zijn.)

‘Als je groepen tegen elkaar opzet stort een beschaving in’

‘Er komt NOOIT een terugkeer naar normaal. Deze mensen hebben het volk op basis van ras en politiek verdeeld (en tevens op basis van etniciteit, afkomst, identiteit, mening, en sinds dit jaar zelfs op basis van medische status). De sleutel tot een beschaving is dat mensen bij elkaar komen als hen dat ALLEN voordeel geeft. Als je de mensen gaat verdelen en de ene groep tegen de andere opzet, stort een beschaving in.’ (1)

En in een instortende beschaving is dan ook precies wat ons tussen nu en 2025 te wachten staat indien het gewone volk niet heel snel massaal NEE zegt tegen deze communistische ‘Great Reset’ / Agenda-2030 en alles wat daarbij hoort, waarvan een digitale QR-code ID gekoppeld aan een ‘abonnement’ op verplichte genmanipulatie injecties om toegang te kunnen blijven houden tot de samenleving verreweg het meest kwalijke, schadelijke en schandelijke is dat in hele de geschiedenis ooit aan zoveel mensen werd opgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here