Europese Unie evenbeeld van USSR

2
342

Over enkele jaren zal niemand het verschil nog kunnen zien tussen de Europese Unie en de voormalige Sovjet Unie.

Er is nu een transformatie gaande waarbij de EU steeds meer eigen belastingen gaat instellen en langzaam maar zeker de volledige regie in handen neemt.

De EU is als een sluipmoordenaar die je niet ziet of hoort, maar die er wel degelijk is en toeslaat op een moment dat je dat het minst verwacht.

Het is een proces dat al heel lang gaande is, maar wat nu in een stroomversnelling gaat.

Wij schrijven altijd dat covid-19 en het klimaat broertje en zusje zijn, bedacht door de Illuminati en bedoeld om ons naar een communistische wereldregering te leiden, de zogenaamde New World Order.

Omdat de stap van een onafhankelijk land naar een wereldregering toch wel een hele grote is, wordt er bijvoorbeeld voor Europa een tussenstation gebouwd. De Europese Unie, de ideale voorloper van de communistische wereldregering waar al allerlei elementen van de toekomstige regering zullen worden ingebouwd.

Dankzij de covid-19 nep pandemie kon er vorig jaar een Europees noodfonds in het leven worden geroepen dat landen kan bijstaan die dankzij het niet bestaande virus in de problemen zijn gekomen. Deze landen zijn niet in de problemen gekomen dankzij het niet bestaande virus, maar dankzij al de afgekondigde maatregelen.

Het Herstelfonds zal worden gefinancierd door de Europese Commissie zelf. De Commissie mag geld ophalen op de kapitaalmarkten. Omdat het om – voor de EU – ongekend hoge bedragen aan uit te zetten leningen gaat, wil de Commissie haar activiteiten nauw afstemmen met de lidstaten. En er zal alleen met financiële instellingen gewerkt worden die onder Europese toezichthouders vallen.

De Europese begroting, gefinancierd door de lidstaten, is het onderpand. Het geld zal worden terugbetaald uit nieuwe inkomstenbronnen voor de Commissie. In 2021 komt er een belasting op plastic afval, in 2023 volgen er een belasting op digitale activiteiten, inkomsten uit het – mogelijk verder uitgebreide – emissiehandelssysteem én nog verder uit te werken plannen.

Voor het eerst in de geschiedenis ging de EU geld lenen en dat moet uiteraard terugbetaald worden.

En dus komt Brussel nu met een plan op de proppen waarbij de CO2 emissiehandel fors zal worden uitgebreid, maar waarvan een deel (een kwart) van de opbrengsten niet naar de lidstaten gaat, maar direct naar de EU.

Hiermee denken ze dan 12 miljard binnen te kunnen halen wat ze naar eigen zeggen dan weer kunnen gebruiken om te helpen bij het aflossen van de leningen.

Daarnaast heeft Frans Timmermans miljarden nodig om het zogenaamde Sociaal Klimaatfonds op te tuigen. Dat moet een pot met geld worden, waarmee landen in Oost Europa die moeite hebben met de klimaatomschakeling geholpen kunnen worden.

Wat je hier voor je ogen ziet gebeuren is het communisme in de praktijk.

De EU gaat geld lenen, de burger gaat direct en indirect steeds meer belasting betalen naar Brussel en deze bepaalt hoe de potten met geld verdeeld zullen worden.

Een exacte kopie van het Politiburo ten tijde van de Sovjet Unie.

Het politbureau (afkorting van politiek bureau) is het uitvoerend orgaan van vele communistische partijen. In landen met een marxistisch-leninistische ideologie beschouwen die communistische partijen zichzelf als de “voorhoede van het volk”. Niet het parlement, maar de partij moet volgens hen daarom de macht hebben en die macht is doorgaans geconcentreerd in het politbureau.

Stap voor stap, stukje bij beetje, zonder dat mensen het eigenlijk merken, worden we de communistische heilstaat binnen gesleurd.

Wat communisme in de praktijk inhoudt werd in april 2020 al duidelijk gemaakt door de Rothschild clan via hun lijfblad.

De titel is niet voor niets: Alles onder controle.

d

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here