British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard

0
132

Mensen hoeven maar één ding te doen om weer terug te keren naar normaal: Massaal hun schermen uitzetten en zonder restricties hun leven hervatten – Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)

De British Medical Journal (BMJ) is al lange tijd een van de meest gezaghebbende medische vakbladen. Alle informatie wordt zorgvuldig gescreend, waardoor er beslist geen ruimte is voor verifieerbare en niet onderbouwde ‘complottheorieën’. De BMJ heeft vorige week een artikel gepubliceerd waarin wetenschappers – waaronder de hoofdredacteur – feitelijk concluderen dat de Covid ‘pandemie’ enkel op TV en het corona dashboard bestaat, omdat de cijfers en statistieken keer op keer onderstrepen dat er niets extreem aan de hand is, al helemaal niet met de Omicron variant. Om weer terug te keren naar normaal hoeven mensen maar één ding te doen: hun schermen uitzetten (en in ons eigen land dus permanent stoppen met het kijken naar de mainstream media, en zeker de infame ‘Mark & Hugo Propaganda-Hypnose Show’).

Pandemie en corona dashboards ‘geven eindeloos nieuwe brandstof aan nieuwsberichten, waardoor de Covid-19 pandemie voortdurend in het nieuws is, zelfs als de dreiging laag is,’ schrijven BMJ hoofdredacteur Peter Yoshi en Princen Universiteit Ph. D. kandidaat (geschiedenis) David Robertson in ‘The End of the Pandemic will not be televised’. ‘Hiermee zouden ze de pandemie kunnen verlengen door het afknijpen van een gevoel van afsluiting of een terugkeer naar het leven van voor de pandemie.’

Pandemie van misleiding, manipulatie en doodsangst

Een analyse van de afgelopen eeuw heeft laten zien dat eerdere pandemieën, inclusief de beruchte Spaanse Griep, stapsgewijs uit de samenleving verdwenen zodra de mensen ‘stopten zich constant door de endemische schokcijfers in beslag te laten nemen.’ In de decennia daarna bleven mensen gewoon normaal doorleven, ook als er nieuwe griepepidemieën waren met naar verhouding hoge(re) aantallen doden.

‘Hoewel er al eeuwen afbeeldingen worden gemaakt van epidemieën, is Covid-19 de eerste met real-time dashboards, die de ervaring van het publiek hebben doordrenkt en gestructureerd,’ vervolgt de BMJ. Misleid en tot doodsangst gemanipuleerd lijken mij persoonlijk veel toepasselijker, aangezien de dashboards gefocust zijn op zogenaamde ‘besmettingen’ die gebaseerd zijn op de voor dit doel totaal ongeschikte en ontkrachte PCR-test.

Wat er nu gebeurt met Omicron – een besmettelijkere, maar zeer zwakke en zelfs welkome mutatie die mensen enkel een verkoudheid kan bezorgen en binnen enkele weken voor groepsimmuniteit kan zorgen – onderstreept daarom dat ook de nieuwe lockdowns, social distancing en mondkapjesplicht helemaal niets met de volksgezondheid te maken hebben.

Verbijstering over overreactie Europa

Op het scherm lijkt Omicron een groot gevaar, maar de realiteit is dat er (op 13 december) wereldwijd nog maar één dode op naam van deze nieuwe variant stond, en 99,99% van de mensen er hooguit een beetje verkouden van worden – als ze er al iets van merken. (Daarmee zou deze variant in principe ook gewoon een digitaal verzinsel kunnen zijn, want verkoudheden en griepklachten zijn normaal in de winter.)

De Zuid Afrikaanse arts die als eerste de WHO informeerde over de Omicron variant zei tegen de Westerse media dan ook ‘verbijsterd’ te zijn over de overreactie in Groot Brittannië en Europa (1). Lockdowns met kerstmis, reisbeperkingen, mondkapjes, boetes en quarantaines – voor een simpele verkoudheid? Toch zaait de WHO er opnieuw angst mee, en dat is omdat de uitvoering van de communistische ‘Great Reset’ – Agenda 2030 klimaat-vaccinatie staatsgreep niet in gevaar mag komen.

Omicron: ramp of redding?

Hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel noemt Omicron dan ook zowel ‘een redding als een ramp. Het kan een redding zijn voor de mensheid, maar dan is het een ramp voor de regeringen. Of het is een redding voor de regeringen, maar een ramp voor de mensheid… We gaan weer de lockdown in – kerstmis moet kapot, maar dat wisten we allang.’

Capel laat dan zien dat het spike van de Omicron variant flink verschilt van de Alpha en Delta varianten, en een stuk besmettelijker is. ‘Dat heeft enorme consequenties.’ Moeten we daar bang voor zijn, of juist blij mee zijn? De statistieken tonen in ieder geval aan dat ‘de lockdowns, anderhalve meter (‘over die flauwekul gaan we het niet eens hebben’) en handjes wassen geen barst uitmaken. Omicron gaat z’n weg wel.’ Maar wat blijkt: de sterfte blijft zeer laag. ‘Het blijkt dat de ziekte aanzienlijk minder heftig is.’

Ivermectine werkt fantastisch (en mag daarom niet in Nederland)

Dan laat hij een statistiek van Japan zien. Onafhankelijk van welke variant dan ook is Covid daar in no-time onder controle gebracht:

De oplossing? Het volledig veilig en zeer effectief gebleken, en daarom Nobelprijs winnende Ivermectine, en juist om die reden streng verboden in het Westen en ook Nederland. De p(l)andemie en de injecties MOETEN immers worden voortgezet, en daar schijnen de gezondheid en levens van miljoenen mensen voor te mogen worden opgeofferd (het opzettelijk onthouden van een werkend medicijn is overigens volgens diverse verdragen en conventies een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, waar ook het regime Rutte zich dus schuldig aan maakt).

Prikkies hebben sowieso geen enkele zin

In Afrika heeft Omicron in een paar weken tijd Delta eruit gedrukt, en ook in Europa lijkt de variant zich razendsnel te verspreiden. ‘Maar hij heeft een voorkeur voor de hogere luchtwegen, de bronchiën. Je krijgt dus meer een bronchitis dan een longontsteking, want in de lagere delen van de longen voelt ie zich niet zo prettig. De heftigheid valt wat locatie betreft dus erg mee, want de hogere luchtwegen zijn veel minder kwetsbaar dan die tere longblaasjes. Maar behalve dat is hij gewoon minder ziekmakend.’

‘Door die mutaties heeft het prikkie helemaal geen zin,’ vervolgt Capel. ‘Dat wisten we allang: tegen een snel muterend luchtweg RNA virus kun je geen vaccins maken. Zelfs iemand uit het OMT heeft daar in 2008 over gepubliceerd, dat dit inderdaad zo is en dat je er niet eens aan moet beginnen.’

‘Door dat prikkie, dat geen bescherming biedt, zijn mensen superspreaders geworden. Maar omdat die Omicron klachten zo mild zijn, hebben ze geen idee dat ze aan het besmetten zijn… Oftewel: in no-time zwerft Omicron door Nederland heen. Dan doe je een lockdown – niet dat dit helpt, maar dan kun je wel de kerst verpesten. Bij de QR code komt gezichtsherkenning en je bankgegevens, en dan komen ze uit waar ze naartoe willen.’

‘Redding mensheid is nauwelijks ziekmakend virus’

‘Dus ramp, of redding? Als je naar de volksgezondheid kijkt, hebben we in een paar weken volksimmuniteit. Door zo’n besmetting krijg je niet alleen afweer tegen spike, maar tegen het hele virus… terwijl je met dat stomme prikkie alleen maar dat ene spike geeft – dat met al z’n vreselijke bijwerkingen heel toxisch is -, wat niet werkt omdat die door mutatie vaak ontsnapt. En wat nog wel werkt maakt (van gevaccineerden) superspreaders. Oftewel: groot feest!’

‘De redding voor de mensheid is dat we heel snel een nauwelijks ziekmakend virus hebben, wat echt voor de rest van je leven immuniteit oplevert.’ Komt er volgende week weer een andere variant, dan pakt je (natuurlijk) immuniteit dat op 48 punten (eiwitten) aan (i.t.t. tot het ‘vaccin’, dat dit maar op één punt doet). ‘En de T-cel immuniteit is niet bestudeerd, maar die moet je ook niet onderschatten.’

‘Maar het is een ‘ramp’ als we het gewoon laten losgaan en Ivermectine gebruiken, en er bijna niemand ziek wordt. Want dan gaan de plannetjes van de regering niet door, en dat is een ramp voor hen. Maar wij geven hen in hun enorme wijsheid alle macht. Wij laten dus de angst weer regeren. En even een kleine voorspelling: nu kreeg je als je hersteld was nog een herstelbewijs, maar met deze variant krijgt iedereen dat. Dan is de angst en de grip weer weg, dus ik denk dat het herstelbewijs heel snel wordt afgeschaft en de QR code alleen voor de prik gaat gelden.’

‘Dus lieve mensen, wees niet zo bang voor Omicron, en zorg dat je aan de Ivermectine kan komen (wordt streng onderdrukt door het regime Rutte, huisartsen kunnen enorme boetes krijgen en de douane neemt ‘verdachte’ pakketjes in beslag, etc.). Samen met wat zink en hydroxychloroquine, want dat heeft niets met mutaties te maken. Verder: geniet van het leven, en het ga u goed.’

Kijk hier zijn hele video (kleine 11 minuten):

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here