Binnenkort is het buigen of barsten

0
186

Een aantal ministeries wil de vaccinatieplicht in kaart brengen zo schrijven ze aan de Tweede Kamer.

‘De schade van lockdowns is gigantisch en beperkt de vrijheid ook vergaand’, zo klinkt he.

Als er iets voorspelbaar is, dan zijn het wel de acties van het kabinet. Aangezien zij als ingehuurde slaven werken voor een buitenlandse entiteit, weten wij precies wat de volgende stappen zullen zijn.

Deze stappen bedenken ze niet zelf, daar krijgen ze opdracht voor uit Davos of een ander centrum van de Illuminati.

Ons volk is uitverkoren door de machthebbers achter de schermen. Wij zullen een speciale rol spelen in de weg naar de New World Order. Op diverse manieren zal dit land proeftuin worden van aspecten die straks in de nieuwe wereld normaal zullen zijn.

Zo zullen wij voorlopen met een Europees Chinees credit systeem paspoort. Een digitale wallet waar alles wat jij doet zal worden opgeslagen en bijgehouden.

Donquijotte denkt dat we ook nog op een andere manier proefkonijnen zijn:

Ze zijn ons aan het afsluiten. Neanderland is de proefkolonie.

En om die proeftuin verder gestalte te geven kregen onze leiders opdracht om een week voor de kerst het land volledig op slot te gooien zodat men zeker wist dat vooral de gevaccineerden goed boos zouden worden.

Zij hadden zich tenslotte gevaccineerd en hadden nooit gedacht dat zij gelijk zouden worden behandeld als die ongevaccineerde wappies.

Vorige week schreven wij het volgende:

Dit alles gebeurt niet bij toeval. De kerst wordt bewust bedorven om de geesten rijp te maken voor de slacht van de schuldigen. Iemand zal de schuld krijgen van weer een bedorven kerst en die schuldigen zullen de ongevaccineerden worden.

De voorzet werd gisteravond al gegeven door Hugo de Jonge. Deze bracht een verbijsterende boodschap die regelrecht afkomstig lijkt uit het communistisch manifest. Jij als burger moet je rechten opgeven voor de gemeenschap. Jouw lichaam is niet langer van jou als de overheid besluit dat jij het moet opofferen voor het groter goed.

En hecht je zo vreselijk aan je recht, je vrijheid om ‘nee’ te zeggen tegen vaccinatie? Daar leg ik me niet bij neer. Want dat recht – die vrijheid – kan nooit belangrijker zijn dan het recht van de ander om niet ziek te worden, het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis, het recht van de ander om zijn onderwijs, zijn onderneming, of zijn leven gaande te houden. En dus: bescherm jezelf, bescherm elkaar, en bescherm de vrijheid die we met elkaar op het virus te herwinnen hebben.

Na de kerst, als de stemming in het begin van het nieuwe jaar tot een dieptepunt is gedaald zullen mensen zoals vaccinverkoper Roland Pierik aan de vele praattafels vertellen dat de kerst helemaal niet bedorven had hoeven te zijn als ons land net zo verstandig was geweest om een vaccinatieplicht in te voeren zoals Oostenrijk dat heeft gedaan.

Kranten zullen daar verder op borduren en opeens is er een zondebok voor alle ellende. Of beter gezegd, een hele groep zondebokken.

Dan is de tijd rijp voor een alles of niets offensief tegen de ongevaccineerden en het is goed om daarop voorbereid te zijn.

En de eerste voorzetten voor dat alles of niets offensief worden nu gegeven:

De ministeries van Financiën, Economische Zaken en Sociale Zaken Werkgelegenheid vinden het hoog tijd dat voor- en nadelen van vaccinatieplicht in kaart worden gebracht, schrijven ze aan de Tweede Kamer.

,,De schade van lockdowns is gigantisch en beperkt de vrijheid ook vergaand’, leest het. Er wordt gepleit voor het maken van ‘scherpere keuzes’ in het vaccinatiebeleid, waarbij het verhogen van de immuniteit de structurele uitweg uit de crisis blijft.

Hondsbrutaal worden de prikken des doods aangeprezen als de manier om te voorkomen dat ons land volgend jaar opnieuw dit soort ellende zal meemaken. De kosten van de lockdown zijn enorm en dat hebben we allemaal te danken aan die groep dwarsliggers.

We weten nu precies waar we binnenkort tegenaan kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here