Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen

0
314

‘Poetic Justice’? Regeringen en overheden die nu hun eigen volken verraden zullen zelf worden verraden door de top van de globalistische elite – Flashback naar het Illuminati kaartspel dat we in 2009 uitgebreid hebben besproken, en waarop de ‘wraak van het volk’ werd voorspeld

Een Nieuw Zeelandse miljardair zou aan een service provider het ‘echte plan’ van de Covid plandemie en de lockdowns hebben gelekt: volgens het ‘Ordo ab Chao’ (orde uit chaos) concept worden alle volken opgezet tegen hun eigen regeringen, parlementen en overheden, om die met grof geweld te laten afzetten en opruimen. Het zou juist de bedoeling zijn om zowel gevaccineerden als ongevaccineerden zich te laten verenigen vanwege het verraad van hun bestuurders en volksvertegenwoordigers, en de enorme schade die zij hebben aangericht. Nadat de regeringen zijn afgezet volgt een machtsvacuüm, waar een nieuwe wereldwijde regering als de ‘grote redder’ in zal springen. Authentiek of niet, dit veronderstelde plan doet mij onmiddellijk denken aan het ‘Illuminati kaartspel’ waar we ruim 12 jaar geleden uitgebreid aandacht aan besteedden.

‘Wat betreft het vaccin narratief is het tij aan het keren,’ zou de miljardair hebben verteld. ‘Mij werd gezegd dat het vaccin in de loop van de tijd de besmettingen en sterfte zal doen toenemen. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen woedend zullen worden en hun overheden zullen platbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen worden opgejaagd en op straat worden opgehangen. BEIDE kanten zullen hun regeringen platbranden. De pro-vaxxers, totaal verraden en stervend, zullen woest tekeer gaan. De non-vaxxers ook, voor wat hun regering heeft laten gebeuren.’

Degenen die nu de ‘vaccins’ promoten zullen de klappen krijgen. ‘Daarom zijn ze wegwerp artikelen. Biden is bijna dood, Boris Johnson en Macron zijn sukkels… De tijd waarin de mRNA vaccins schade zullen aanrichten is 2 tot 3 jaar. De mate waarin de mRNA (injecties) zijn genomen heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.’

Vanwege de dan uitgebroken anarchie zou een nieuwe (Vrijmetselaars (=Illuminati)) wereldregering de orde gaan herstellen om zo als ‘de grote redder’ te worden binnengehaald (‘Ordo ab chao’). Er wordt gespeculeerd dat sommige anti-vaxxers bij deze Vrijmetselaars groep horen, maar daar is vooralsnog geen bewijs voor. Dat Twitter inmiddels toch filmpjes en berichten met vaxslachtoffers toelaat zou deel uitmaken van ‘het echte plan’.

Bekende Britse anti-vax activist gearresteerd na oproep tot moord op politici

De 74 jarige Britse anti-vax activist Piers Corbyn werd gisteren in Londen gearresteerd nadat hij op social media had opgeroepen om de gebouwen en kantoren van de parlementariërs plat te branden. ‘We moeten wat fysieker worden,’ zei Corbyn in een van zijn video’s. ‘Het betekent dat we deze liegende vaccinators en liegende parlementariërs moeten afzetten. (Maar) we moeten iedereen die tegen Boris hebben gerebelleerd of gestemd steunen en verwelkomen, zoals de Tories die tegen de maatregelen hebben gestemd.’

‘We moeten dat tuig, dat besloten heeft om dit nieuwe fascisme te introduceren, dood meppen. Maak een lijst van hen… en als uw parlementariër er een van is, nou, dan raad ik aan hen plat te branden, oké? Maar dat kan ik niet openlijk zeggen, ik hoop dat we niet ‘in de lucht’ zijn.’

Sadiq Khan, de burgemeester van Londen, noemde Corbyns oproep tot geweld ‘walgelijk en gevaarlijk’. Minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel beschreef de video’s als ‘misselijk makend,’ en pleitte voor de krachtigst mogelijke actie tegen de activist, die afgelopen zaterdag nog deelnam aan een demonstratie van (tien)duizenden mensen die protesteerden tegen de zoveelste lockdown (plannen). (2)

Corona plandemie bedacht door wereldregering achter de schermen

Het ‘echte plan’, afkomstig van deze niet bij name genoemde miljardair in Nieuw Zeeland, zou begin november zijn gelekt op Reddit. De loslippige miljardair zei dat als de persoon tegen wie hij het vertelde het ooit zou delen, ze elkaar nooit hadden ontmoet. Tegelijkertijd lachte hij erom omdat het sowieso toch door niemand zou worden geloofd.

Achter de schermen zou al jaren een feitelijke wereldregering operationeel zijn, bestaande uit de ‘knapste koppen’ op de planeet, waarbij de meeste leden zich vrijwillig hebben aangesloten. Met degenen die weigerden werd ‘afgerekend’. Kort gezegd omvat het plan het uitspelen van overheden en hun bevolkingen tegen elkaar. Daarvoor moest er eerst wereldwijde chaos en paniek worden gecreëerd. Voor dat doel werd de corona / Covid pandemie bedacht.

Omdat het plan al zó lang nauwgezet wordt voorbereid, konden er ook binnen no time miljarden ‘vaccins’ beschikbaar zijn voor een zogenaamd net ontdekt virus (het produceren van zoveel vaccins neemt normaal vele jaren in beslag). Deze injecties zouden vanaf het allereerste begin van de p(l)andemie als de enige uitweg moeten worden gepresenteerd (exact wat we begin 2020 letterlijk van het regime Rutte te horen hebben gekregen). Om de pijn te maximaliseren, werd besloten dat uiteindelijk ook alle kinderen moeten worden geïnjecteerd (en dus beschadigd of vermoord).

Huidige politici en besluitvormers ‘slechts kanonnenvoer’

De interessantste ‘onthulling’ was dat de meeste regeringen, wetenschappers en media daadwerkelijk geloven dat ze met een ‘veilige’ en ‘effectieve’ behandeling tegen een virusinfectie te maken hebben. Zelfs Anthony Fauci zou geen deel uitmaken van het complot, maar net als rest slechts ‘kanonnenvoer’ zijn die op zeker moment aan de woedende mensenmassa zal worden overgegeven.

Dat is niet eens zo’n vreemde gedachtegang, want mensen in leidinggevende posities die nu zonder blikken of blozen glashard liegen en bereid zijn hun eigen volk te verraden en op te geven, betonen zich daarmee voor iedereen buitengewoon onbetrouwbaar en corrupt – ook voor de elite die hen aanstuurt.

De Covid ‘vaccins’ zijn zo samengesteld, dat het tussen de 2 en 3 jaar zal duren voordat de meeste gewonden en doden zullen vallen (dus tussen eind 2022 en 2024). Het aantal slachtoffers zal in de miljarden belopen. De mensheid zal worden gedecimeerd, maar niet voordat de woedende overlevers alle verantwoordelijke politici, wetenschappers en media kopstukken zullen hebben afgeslacht, zo zou de miljardair hebben uitgelegd.

Alhoewel het een zeker een vorm van ‘poetic justice’ zou zijn als de globalisten, politieke leiders, volksvertegenwoordigers, wetenschappers en mediakopstukken die nu het volk voorliegen en verraden zèlf worden verraden, is het grove geweld dat zou worden ‘gepland’ niet iets waar we naar uit zouden moeten kijken. Een gewelddadige opstand / revolutie eist historisch namelijk veel onschuldige slachtoffers. Daar zou tegenin kunnen worden gebracht dat het aantal onschuldigen dat nu en in de komende jaren voor deze ‘Great Reset’ klimaat-vaccinatie/lockdown agenda wordt opgeofferd, gigantisch dreigt te worden, en een tegenreactie niet zal kunnen uitblijven.

Illuminati kaartspel

In 2009 besteedden we in enkele artikelen uitgebreid aandacht aan het ‘Illuminati kaartspel’ uit 1995 waarop tal van geplande wereldgebeurtenissen zouden zijn afgebeeld. Veel van deze zaken blijken aan het eind van 2021 geheel of gedeeltelijk te zijn uitgekomen, zoals de afgebeelde aanslagen van 9/11 op de Twin Towers (weliswaar niet met een letterlijke ‘nuke’) en het Pentagon, waarvan al jaren twijfelloos vaststaat dat dit een ‘false flag’ operatie is geweest om de ‘war on terror’ te rechtvaardigen:

Weermanipulatie (jarenlang een ‘complottheorie’, nu al enige tijd een openlijk gebruikte technologie) en natuurrampen gaan hand in hand om de CO2-klimaatverandering hoax kracht bij te zetten:

Een plandemie met bijbehorende verplichte quarantaine en mondkapjes, plus de medische autoriteiten (CDC in de VS) die met de zogenaamde ‘oplossing’ komen die in werkelijkheid vergif blijkt te zijn:

De plandemie wordt het voorwendsel voor spoedwetten, het buiten werking stellen van de democratie, en een keiharde aanpak van demonstranten ten dissidenten van de ‘Nieuwe (Wereld) Orde’:

Maar de meeste mensen slikken de leugens en maatregelen, omdat ze jarenlang zijn gebrainwasht door de media en de gepromootte omkering van alle waarden, waardoor het lijkt alsof iedereen knettergek is geworden: 

De ‘moderne ‘woke’ mens voorspeld? Of de door mRNA/ DNA veranderde transhumane mens 2.0?:

De injecties blijken echter ‘soul burners’ te zijn, die menselijke zielen gevangen zetten en in eeuwig lijden storten (‘abandon all hope’):

Meer rampen die ons nog te wachten staan, zoals nieuwe aanslagen en vermoedelijk zelfs een (kern)oorlog (‘Early Warning’, zie ook dit artikel van eergisteren):

Het doel van alles wat er nu wordt uitgevoerd: depopulatie.

Degenen die het overleven nemen woedend wraak op de hele gevestigde orde:

En dan, als de mensheid gedecimeerd en totaal uitgeput is, wordt een ‘messias’ (en/of ‘reddende regering’) gepresenteerd:

Maar is dit de echte? Of is deze (mede) afkomstig van deze satanische organisaties, aangestuurd door een ‘geheime meester’ achter de schermen (en is die wel menselijk…?):

‘Het Super Plan: het volk wint echt’

Analist-commentator ‘G’ reageert dat dit weliswaar ‘het Plan’ is, maar de volken zich zouden moeten richten op het ‘Super Plan, als de mensen op de wereld terugvechten en daadwerkelijk WINNEN. Zodra ze moed vatten en een stalen wil krijgen, en ieder mogelijk wapen dat ze kunnen vinden gebruiken om dit beest naar zijn einde te helpen.’

De nieuwe wereld die daarna wordt opgebouwd zal zijn gebaseerd op principes van èchte vrijheid en maximale zelfbeschikking voor ieder individu , ieder volk en iedere natie. Er zullen geen centraal aangestuurde unies, wereldorganisaties, forums en ‘verenigde….’ meer zijn, geen megabanken, geen multinationals, maar enkel nog gedecentraliseerde afspraken op basis van vrijwillige samenwerking en respect voor elkaars grenzen en culturen.

Kortom: exact het tegenovergestelde van de ‘Great Reset’ en ‘Agenda-2030’, waarmee de hele wereld nu onder totalitaire technocratische communistische controle wordt gebracht, waarin het voor iedereen die deze crises overleeft definitief gedaan zal zijn met alle vormen van vrijheid, individualiteit en inspraak, en alle echte macht zal zijn gecentraliseerd.

Vermoedelijk zal al in de komende jaren worden beslist wat hoe onze toekomst eruit zal zien: wordt het deze wurgende klimaat-vaccinatie dictatuur, het meest harde en onmenselijke regime dat deze planeet ooit heeft gekend, dat miljarden slachtoffers dreigt te maken? Of staat de mensheid eindelijk gezamenlijk op tegen dit kwaadaardige leugenmonster, dit haat- en verderf zaaiende Beest, en zijn kleine clubje menselijke vertegenwoordigers die in de loop van de afgelopen eeuwen alle politieke, financieel-economische en militaire macht in handen hebben gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here