De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij

0
366

Financiële ‘Derde Wereldoorlog’ begonnen: VS gaat rente verhogen, Europa is ‘doomed’

Gisteren werd een vanuit oogpunt van volksgezondheid volkomen idiote en diametrale harde lockdown afgekondigd, de volgende klap die het regime Rutte uitdeelt in de opzettelijke stapsgewijze afbraak van de vrije en welvarende Nederlandse samenleving en economie. Maar wat is het echte motief, bezijden het uitvoeren van de communistische ‘Great Reset’ / ‘Build Back Better’ agenda van het World Economic Forum? Dat is de aanstaande financiële crash waar we al jaren over schrijven. De ECB verkeert namelijk in een ernstige crisis, en staat er van alle centrale banken het slechtste voor. Nu de Amerikanen een financiële ‘Derde Wereldoorlog’ hebben ontketend met aangekondigde renteverhogingen, is het vanaf 2022 over en uit voor de eurozone en daarmee de EU.

‘Alsjeblieft, geen renteverhoging!’ smeekte de ECB de Amerikaanse Federal Reserve nog zo, schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. De Bank of England (BoE) staat er veel beter voor dan de ECB, ‘die op de rand van instorten staat.’ De BoE was de eerste belangrijke centrale bank die sinds het begin van de corona plandemie de rente verhoogde van een historisch dieptepunt van 0,1% naar 0,25%.

‘Europa is doomed’

De ECB zegt dat het zal doorgaan met het afbouwen van het aankopen van staatsobligaties, maar volgens Armstrong is dat twijfelachtig.. ‘De ECB verkeert in ernstige problemen,’ want terwijl de Fed nog wel een einddatum op zijn eerdere aankopen zette, is de ECB onbeperkt alles blijven vasthouden en opkopen. ‘Europa is simpelweg doomed,’ vervolgt Armstrong dan ook. ‘De lockdowns die Schwabs Great Reset agenda volgens maken van de beweringen dat er economische groei is een hele slechte grap.’

‘De ECB zit in een ernstige crisis. De BoE volgde niet de koers van de ECB, dus verkeert die niet in een staat dat die op de intensive care moet.’ Zijn unieke A.I. Socrates had het al voorzien: er komen in 2022 nog meer renteverhogingen aan. (1) De ECB voerde al in 2014 nul/negatieve rente in om de euro ten koste van alles (= ten koste van MKB en burgers (pensioenen/koopkracht)) overeind te houden. De bank KAN daarom simpelweg de rente niet verhogen zonder een financieel-economische megacrash te veroorzaken, die honderdduizenden bedrijven en miljoenen banen zal wegvagen, en de meeste EU staten op de rand van het staatsbankroet zal brengen (of er zelfs overheen zal duwen).

De crash die alles zal wegvagen

Maar het alternatief waar de plannenmakers in Brussel en Frankfurt voor gekozen lijken te hebben, en die zoals gebruikelijk slaafs worden gevolgd door Den Haag, zal een ander soort megacrash veroorzaken die beslist niet minder pijnlijk zal zijn – integendeel. Het jarenlange nul/negatieve rentebeleid heeft zo’n beetje alle buitenlandse investeerders weggejaagd, heeft de Nederlandse pensioenfondsen (de rijkste van de EU) feitelijk leeggezogen, en heeft de waarde van de euro en onze koopkracht ondermijnd.

Door de renteverhogingen zal kapitaal nog sneller wegvluchten naar de VS en Groot Brittannië. Het laatste restje vertrouwen in de euro zal volledig verdwijnen, en de ECB kan de waardevermindering van alles enkel compenseren met het onbeperkt bijdrukken van (digitaal) geld. Gevolg: torenhoge inflatie en een diepe depressie met wegvallende voorzieningen en grootschalige tekorten aan voedsel, energie en goederen, met wijd verspreide armoede als gevolg.

De ene blunder na de ander

Wat had er gedaan moeten worden? Ten eerste was het al een kapitale blunder om de euro überhaupt in te voeren (2000/2002). Critici die in de jaren’ 90 waarschuwden voor de ernstige gevolgen blijken in alles gelijk te hebben gekregen. Ten tweede had de eurozone tijdens de financiële crisis van 2008-2011 opgebroken moeten worden, en/of hadden parallelle nationale munten weer moeten worden toegestaan. In plaats daarvan werd gekozen voor Mario Draghi’s ‘whatever it takes’ om de euro te ‘redden’. Dat is: de onvermijdelijke ondergang met een x aantal jaar uit te stellen, bedoeld om de banken en grote financiële spelers overeind te houden.

Default: Van burgers en MKB zal alles worden afgepakt

Het motief voor de huidige harde lockdown is dat de ECB/EU altijd al van plan is geweest om dit totale falen te verhullen met een geplande ‘default’ waarmee alle schulden in één klap worden uitgewist. Daarom kondigde Klaus Schwab vol bravoure ‘you will own nothing’ aan: de overheden zullen namelijk alle private bezittingen, inclusief financiële (dus ook pensioenen), uitwissen. Werkelijk ALLES zal door de staat (= centrale banken) in beslag worden genomen. Van burgers en bedrijven zal iedere vorm van zeggenschap en eigendom worden afgepakt.

Daarna is het ‘bittere armoede en de dood’, zoals Sven Hulleman het vorig jaar treffend omschreef. Want met een UBI (Universeel Basis Inkomen) en een CBDC (Central Bank Digital Currency) zult u misschien nèt in uw eerste levensbehoeften kunnen voorzien, en dan alleen als u genoeg sociale kredietpunten hebt gespaard om een geldige QR code te houden. Sparen en vrij reizen is er sowieso niet meer bij.

Democratie beëindigd, verkiezingen gemanipuleerd

‘Dit is het einde van een tijdperk,’ schrijft ook Armstrong. ‘Iedereen heeft het maar over Covid, de vaccins, de vaxpas en de lockdowns, maar de echte agenda van Klaus Schwab is het beëindigen van de democratie, wat zij ‘populisme’ noemen omdat wij te dom zouden zijn om te weten wat goed voor ons is. Maar het gaat er hen enkel om dat zij aan de macht blijven… Als een fondsmanager zijn zaken net als de regeringen had gerund, was hij voor 20+ jaar in de gevangenis gegooid.’

Hij waarschuwt dan ook dat de diverse verkiezingen in 2022, 2023 en 2024 (o.a. Australië, VS (midterm), Frankrijk (president), Italië, Groot Brittannië) zullen worden gemanipuleerd (net zoals de afgelopen jaren hoogstwaarschijnlijk met de verkiezingen in de VS en diverse EU-landen is gedaan). ‘Voor deze mensen en hun agenda staat zoveel op het spel, dat verkiezingen hun grootste risico’s zijn,’ vervolgt Armstrong. ‘Die moeten ze controleren om hun einddoel te bereiken.’ (2)

Met de spoedwet werd de Nederlandse democratie vorig jaar al definitief opgeheven, waardoor het zinloos om via deze weg ooit nog verandering te verwachten. Het schijn’aftreden’ van Rutte-III, dat zich vervolgens tot een echte dictatuur ontpopte die lak had aan (grond)wetten en mensenrechten, is daar het keiharde bewijs van.

2022 – 2025

Mede afhankelijk van de geopolitieke ontwikkelingen (Rusland/Oekraïne, China) en de doelbewust gecreëerde energiecrisis varieert de tijdspanne waarbinnen de komende crash gaat plaatsvinden van enkele weken tot enkele jaren. Maar hoe kort of langer het ook duurt, het gaat hoe dan ook in 2022 beginnen. In 2025 zullen we ons land en werelddeel niet meer herkennen. ALLE vrijheid en een groot deel van onze welvaart zal zijn verdwenen, en als het met de vax-oversterfte zo doorgaat zoals nu vermoedelijk ook een substantieel deel van onze bevolking. We zullen by design in de allerhardste en meest onmenselijke totalitaire dictatuur ooit zijn gestort.

Volgens Armstrongs A.I. model zal de finale instorting van het Westen tot 2032 op zich laten wachten. Ik denk zelf dat het zo lang niet meer gaat duren, maar niemand kan in de toekomst kijken. Mocht het een in allerijl gefederaliseerde EU lukken om de ‘Great Reset’ te voltooien en een communistische klimaat-vaccinatie dictatuur op te richten, dan worden de laatste jaren tot aan het einde van onze beschaving voor iedereen niets minder dan afschuwelijk. (‘The Fourth Turning’ en Deagel gaan uit van het einde in 2025, dat lijkt mij persoonlijk waarschijnlijker.)

Dankbaar?

Mensen willen graag iets positiefs lezen, schreven sommigen, en dat snap ik. Ik zou dat zelf ook graag willen. Maar dit is niet de tijd voor ‘tralalala we gaan winnen’ geruststellingen, om vervolgens weer op de bank terug te zakken en te gaan afwachten. Het is 1940, de oorlog is net begonnen, en massa’s mensen komen om. Na jaren van voorbereiden, stigmatiseren en uitsluiten staat de Holocaust op het punt in uitvoering te gaan. Verzet wordt ontmoedigd, verraden, opgepakt en gefusilleerd. Niemand weet of de bezetting en de oorlog ooit gaat eindigen. ‘Positiviteit’ werd vooral ‘passiviteit’, op een zeer klein clubje na dat met gevaar voor lijf en leden wèl actief werd.

Er zijn mensen die zeggen ‘dankbaar’ te zijn voor de coronacrisis en deze zelfs als een ‘cadeau’ ervaren. Wel, had die taal in 1940 gebezigd, kort na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, het bombardement op Rotterdam en de Nazi bezetting van ons land, en u zou hoogstwaarschijnlijk op uw gezicht zijn geslagen. Zo voel ik me eerlijk gezegd ook als ik iemand – weliswaar goedbedoeld – dit soort termen hoor gebruiken. Dit is niet de tijd voor dankbaarheid; dit is de tijd voor boosheid en het verzamelen van moed om zonder geweld (want met geweld gaat u het verliezen) tegen de tirannie die nu aan ons wordt opgelegd op te staan, voordat ongekende aantallen mensen er direct of indirect door worden vermoord.

Het is oorlog (en die wordt tegen ons gevoerd)

Het is oorlog. Ik herhaal: het is oorlog. Een globalistische, door de beruchte bankenfamilies aangestuurde klimaat-vaccinatie sekte bestaande uit Big Pharma, Big Tech en Big Finance (BlackRock e.d.) heeft via onder meer de WHO, het WEF, het IMF, de VS/NAVO/EU en het Vaticaan de meeste regeringen onder totale controle gekregen, en heeft met het doelbewust afbreken van onze markteconomie, stabiele energie- en voedselvoorziening en volksgezondheid de oorlog verklaard aan alle vormen van vrijheid, onafhankelijkheid, zelfbeschikking en persoonlijke welvaart en ambities.

Erger nog: door het verplicht injecteren van genmanipulerende en lichaamsveranderende / besschadigende stoffen, en het willen tegengaan en verwijderen uit de atmosfeer van het levensbloed van al het leven (CO2, waarvan het niveau nog altijd gevaarlijk laag is), is het een oorlogsverklaring aan het voortbestaan van de complete menselijke beschaving. Je zou bijna gaan denken dat hier een niet-humane – en misschien zelfs wel bovennatuurlijke – macht achter zit die de mensheid genoeg haat om de meesten van ons te willen uitroeien, maar zonder daarbij de planeet zelf te verwoesten.

Maar nee, dat bestaat niet, toch? Dat is enkel iets voor ‘complotdenkers’, sommige gelovigen en sf/fantasy films…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here