Beelden: Massale protesten in Europa tegen coronaregels en vaccinatieplicht

0
182

In diverse landen in Europa hebben zaterdag massale demonstraties plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In meerdere grote steden in Duitsland, waaronder Hamburg en Düsseldorf, gingen talloze mensen de straat op.

Ze droegen borden met daarop teksten als ‘Nee tegen verplichte vaccinatie!’ en ‘Blijf van onze kinderen af’. In Duitsland kunnen kinderen sinds kort worden ingeënt tegen corona. Er waren ook demonstraties in onder meer Frankfurt am Mein, Karlsruhe en Freiburg.


In Londen werd een grote vrijheidsmars gehouden. Demonstranten liepen in een enorme stoet door de binnenstad. Vele duizenden betogers verzamelden zich op Parliament Square, het plein bij het Britse parlement. Ze riepen: “Schaam jullie.”

Mensen hadden borden bij zich met teksten als ‘Geen vaccinpaspoorten’, ‘Samen staan we sterk’ en ‘Onze kinderen zijn geen labratten!’


Ook in Frankrijk en Oostenrijk werd gedemonstreerd tegen de coronaregels.

Parijs:


Wenen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here