Uitvinder mRNA-vaccin waarschuwt ouders: prik kan organen van kinderen permanent beschadigen

0
529

Ouders brengen hun kinderen mogelijk permanente schade toe door ze te laten vaccineren tegen corona, waarschuwt de uitvinder van mRNA-vaccins.

In een verklaring zei dr. Robert Malone dat het toedienen van een vaccin een ‘onomkeerbaar besluit’ is.

Toekomstige generaties

Malone legde uit dat de spike-eiwitten die na vaccinatie worden aangemaakt vaak permanente schade toebrengen aan het brein, zenuwstelsel, hart, de bloedvaten, het voorplantingssysteem en immuunsysteem van kinderen.

De schade die wordt aangericht, is onherstelbaar, waarschuwde Malone. Hij zei dat schade aan het voortplantingssysteem invloed kan hebben op toekomstige generaties.

Meest radicale medische experiment

Malone wees er verder op dat mRNA-prikken niet uitvoerig zijn getest en dat er dus nog weinig bekend is over langetermijnrisico’s. “Vraag jezelf af of je wilt dat je kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment uit de menselijke geschiedenis.”

Gezien de bekende gezondheidsrisico’s van de prik levert het vaccineren van kinderen tegen corona geen voordeel op, zei hij. Dr. Malone riep ouders op om zich te verzetten en hun kinderen te beschermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here