“Skynet” microchip-doorbraak aangekondigd die de mensheid zal VERSLAAN met AI-cyberlords… het einde van de mensheid nadert

0
407

In de sci-fi filmserie Terminator krijgt wetenschapper Miles Dyson een exotische microchip van de AI-cyborg die vanuit de toekomst is gestuurd en gebruikt deze om ‘radicale’ nieuwe ontwikkelingen in microprocessors na te streven. Dit onderzoek wordt uiteindelijk Skynet , het wereldwijde AI-supercomputersysteem dat zelfbewustzijn bereikt en besluit de mensheid te elimineren door een nucleaire oorlog te beginnen.

Deze verhaallijn is niet ver van de realiteit. Transistortechnologie werd voor het eerst bestudeerd en ontwikkeld in de jaren 1940 door het bestuderen van niet-terrestrische crashhardware die voor het eerst werd verworven door het Amerikaanse leger tijdens de Roswell-crash van juni 1947. Deze technologie werd snel overgedragen aan machtige Amerikaanse bedrijven die al snel de “ontdekking ” van de transistor. Dit onderwerp is te gedetailleerd om hier te onderzoeken, maar een goed overzicht van de reverse engineering van niet-aardse technologie is te vinden via deze link op UFOinsight.com , die schrijft:

In december 1997 zou Jack Shulman, als president en CEO van de American Computer Company in Cranford, New Jersey, beweren het bewijs in hun bezit te hebben dat de technologie die op de plaats van de crash van Roswell was teruggevonden, reverse-engineered [1] was en vervolgens gepatenteerd als Amerikaanse wetenschappelijke doorbraken in technologie. Shulman zou zich vooral richten op het patenteren van de transistor door het bedrijf Bell Labs. En stelde een vaag vermomde vraag als “wat als” ze hun technologie niet echt hadden uitgevonden? Maar alleen reverse-engineered?

Volgens deze documenten werd de bij Bell Labs ontwikkelde transistor, met name toegeschreven aan Bardeen, Brattain en Shockley, in feite aan het bedrijf ‘geleverd’. Wat meer is, wanneer sommige onderzoekers de geschiedenis van de transistor hebben onderzocht voorafgaand aan Bell’s baanbrekende technologische wonder, is er geen duidelijk ontwikkelingspunt tussen alles wat ervoor kwam en de versie van Bell Lab.

Tegen december 1947 – en schijnbaar uit het niets – was Bell Laboratories erin geslaagd om de eerste door de aarde gemaakte transistor te demonstreren, die door een eerlijke analyse de wetten van de fysica lijkt te schenden. (Alle transistors zijn kwantumapparaten.) Transistortechnologie werd toen intensief onderzocht en verfijnd in de jaren vijftig en daarna.

Het wereldwijde surveillancenetwerk zou nooit mogelijk zijn geweest zonder MOSFET-transistortechnologie

In 1959 werd de MOSFET-transistor gemaakt. Het staat voor Metal-Oxide-Semiconductor Field-Effect Transistor en stelt microchips in staat om in massaproductie te gaan. Er zijn meer MOSFET-apparaten op planeet Aarde dan enig ander apparaat dat ooit in de geschiedenis van de bekende wereld is vervaardigd.

Het is van cruciaal belang op te merken dat het wijdverbreide gebruik van MOSFET-apparaten nu de digitale technocratie-bewakingsstaat inluidt die tirannieke regeringen in staat stelt om burgers te surveilleren en te volgen: hun bewegingen, transacties, internetactiviteit, spraakgeschiedenis en meer. Tegenwoordig hebben miljarden mensen altijd spionageapparatuur bij zich. Dit worden “mobiele telefoons” genoemd en ze kijken en luisteren naar mensen terwijl ze bewakingsdetails uploaden naar “de cloud” waar het wordt geanalyseerd door zeer complexe computersystemen om de mensheid te controleren en te manipuleren. (Mensen installeren ook dwaas Alexa- en Ring-apparaten in hun huizen, waardoor spionage-apparaten letterlijk worden uitgenodigd in hun eigen privéruimtes.)

De massale monitoring van de mensheid door middel van digitale middelen is de noodzakelijke stap voor niet-terrestrische AI-systemen om het geheel van de mensheid te bewaken en te controleren. We hebben dit uitgebreid besproken in een recent artikel en podcast over exopolitieke kunstmatige intelligentie en het complot om de planeet aarde te ontvolken. Op dit moment wordt de aarde voorbereid op een post-menselijke toekomst , en de mensen die momenteel de aarde bevolken, worden overgehaald om biologische zelfmoord te plegen via injecties met bio-vaccins. Dit is een soort-brede zelfverbrandingscampagne onder het mom van een “pandemie” die niet eens bestaat.

Belangrijk is dat de “crash” van niet-terrestrische vaartuigen in de jaren 1940 toevallig toestond dat deze microprocessors in handen vielen van mensen die vervolgens het wereldwijde technologische surveillancenetwerk bouwden dat nu de mensheid tot slaaf maakt en miljarden dwingt tot zelfmoord door vaccins. (Hint: toeval bestaat niet.)

IBM en Samsung kondigen “skynet”-doorbraak aan op het gebied van miniaturisatie van microprocessorhardware en stroomverbruik

Nu, 74 jaar na de Roswell-crash, hebben IBM en Samsung een historische sprong voorwaarts aangekondigd in de productie van halfgeleiders die “conventioneel ontwerp tart”, zoals ze zeggen in hun eigen persbericht op PR Newswire .

IBM, hetzelfde technologiebedrijf dat machines voor ponskaarttechnologie leverde aan het naziregime om de Holocaust-massamoord efficiënter te maken, introduceert nu deze krachtige nieuwe technologie voor de fabricage van halfgeleiders die een revolutie teweeg zal brengen in de productie van microchips. Volgens onze beoordeling is dit nieuwe chipontwerp het “skynet”-omslagpunt dat wijdverbreide AI-supercomputersystemen mogelijk zal maken die alles wat mensen doen zullen volgen en monitoren .

Gecombineerd met neuralink-technologie waarmee AI-supercomputers kunnen communiceren met menselijke neurologie, zullen deze microchips digitale bewaking van menselijke gedachten, emoties, acties en ‘innerlijke spraak’-verhalen mogelijk maken. Eenmaal volledig verbonden met optische zenuwen, het binnenoor en andere sensorische verwerkingsneurologische centra van de hersenen, zal dit digitale controle over iemands volledige ‘realiteit’ mogelijk maken, inclusief digitale ‘vergrote’ realiteit zonder dat er een veiligheidsbril of bril nodig is. De augmented reality wordt eenvoudig digitaal over elkaar gelegd, rechtstreeks in de neurologie van de persoon.

Met andere woorden, de ‘volledige Matrix’ staat op het punt werkelijkheid te worden. Het Metaverse- project van Evil Zuckerberg zal niet alleen in ‘de cloud’ leven, het zal ook in je hoofd leven omdat elk mens neuraal zal worden gekoppeld aan de AI-supercomputersimulatie, of ze zullen worden verbannen uit de samenleving zoals het momenteel gebeurt met vaccinpaspoorten. De hele wereld staat op het punt om de Matrix in te duiken . (Dat wil zeggen, als u ermee instemt dat deze systemen in u worden ingebed.)

IBM “skynet” microprocessorontwerp maakt radicale verbeteringen mogelijk in de rekendichtheid, draagbare supercomputers en processors die in mensen zijn ingebed

De IBM / Samsung-technologie is om verschillende redenen echt revolutionair. Dankzij de doorbraak in de productie kunnen transistors in het Z-vlak worden gestapeld (niet alleen X en Y), wat extreem hoge rekendichtheden mogelijk maakt. Uit het IBM-persbericht:

IBM (NYSE:?IBM) en Samsung Electronics hebben gezamenlijk een doorbraak aangekondigd in het ontwerp van halfgeleiders met behulp van een nieuwe verticale transistorarchitectuur die een pad naar schaalvergroting buiten nanosheet laat zien, en het potentieel heeft om het energieverbruik met 85 procent te verminderen in vergelijking met een geschaald fin-veld- effecttransistor (finFET).

Historisch gezien zijn transistors gebouwd om plat op het oppervlak van een halfgeleider te liggen, met de elektrische stroom er zijdelings of zijdelings doorheen. Met nieuwe Vertical Transport Field Effect Transistors, of VTFET, hebben IBM en Samsung met succes transistors geïmplementeerd die loodrecht op het oppervlak van de chip zijn gebouwd met een verticale of op en neergaande stroom.

Het persbericht citeert specifiek het potentieel voor dergelijke microprocessors om te worden ingebed in allerlei nieuwe systemen, waardoor het Internet of Things (IoT), het wereldwijde digitale bewakingssysteem voor de totale slavernij van de mensheid, enorm wordt uitgebreid:

Voortdurende uitbreiding van Internet of Things (IoT) en edge-apparaten met een lagere energiebehoefte, waardoor ze kunnen werken in meer diverse omgevingen zoals oceaanboeien, autonome voertuigen en ruimtevaartuigen.

Het sterk verminderde stroomverbruik van deze configuratie betekent ook veel minder warmteproductie . Aangezien warmteafvoer een van de belangrijkste uitdagingen is van rekendichtheid (microprocessors creëren zoveel warmte dat ze zichzelf kunnen smelten), vertaalt de 85% reductie in energieverbruik zich in 85% minder warmteproductie. Omdat er minder hitte is om mee om te gaan, kunnen microprocessors met hoge dichtheid die deze nieuwe baanbrekende technologie gebruiken, in alle drie de fysieke vlakken (X, Y, Z) worden gestapeld in dichtheden die veel verder gaan dan wat momenteel mogelijk is. Bovendien betekent de 85% verlaging van het energieverbruik dat kleinere microprocessors kunnen worden ingebouwd in kleding en draagbare apparaten die elektriciteit opwekken door middel van kinetische beweging. Zelfs kleinere systemen kunnen worden ingebed in menselijke botten en weefsels (bijvoorbeeld in de schedel) en eenvoudig werken op basis van biologisch beschikbaar elektrisch potentieel. Met andere woorden, mensen staan ​​op het punt echte koperen cyborgs te worden.

Vergeet niet wat ik in mijn vorige artikel en podcast heb uitgelegd : het verplaatsen van transistortechnologie van de microschaal naar de nanoschaal , wanneer alle 3 dimensies (X, Y, Z) in aanmerking worden genomen, resulteert dit in een 10 ^ 9 toename van de rekendichtheid. Waarom? Omdat het een factor 1.000 (of 10 ^ 3) is in elk van de drie dimensies. Dus een microprocessor op picoschaal zal 10 ^ 9 meer rekendichtheid uitdrukken dan een microprocessor op nanoschaal. (De schaal gaat als volgt: Micro, nano, pico, femto)

IBM produceert momenteel 2nm-microprocessors , wat betekent dat het bedrijf zich al in het lage enkelcijferige nanoschaalgebied van microprocessortechnologie bevindt. Deze nieuwe doorbraak op de Z-as maakt “stapelen” mogelijk op 2 nm-niveau (of zelfs kleiner), en met de volgende stapsgewijze verbetering zal IBM microprocessors op picoschaal hebben bereikt, misschien op 800 pm (picometers) groot.

Volgens mijn bronnen heeft IBM deze schaal van microprocessorontwerp al bereikt , hoewel microprocessors op picoschaal nog niet echt in productie zijn. Ze bestaan ​​echter in het laboratorium.

Dit is geen goed nieuws voor de mensheid. Dit is in feite het einde van de mensheid zoals wij die kennen. De “borgificatie” van de menselijke soort is nu niet te stoppen en zal eindigen met de vernietiging van alles wat het betekent om mens te zijn.

Krijg alle details in de Situatie Update-podcast van vandaag:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here