Klimaatverandering-propagandist Michael Mann roept op tot totale censuur van iedereen die het niet met hem eens is

3294
9806

Hoewel er geen echte klimaatcrisis plaatsvindt, gelooft klimaatfanaat Michael Mann persoonlijk van wel. En omdat Mann zo sterk gelooft in het sprookje van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, wil hij nu dat iedereen die het niet eens is met zijn standpunt gecensureerd wordt .

Er is een grens die niet overschreden kan worden als het gaat om vrijheid van meningsuiting, vertelde Mann in wezen aan Democracy Now! in een recent interview. En die lijn is de ontkenning van Manns klimaattheorieën, die volgens hem rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor de recente tornado-ramp in Kentucky.

Nog erger dan deze fictieve klimaatcrisis zelf is echter de ontkenning ervan, stelt Mann. Ontkennen dat klimaatverandering bestaat, is verantwoordelijk voor het nemen van meer levens dan klimaatverandering zelf, benadrukt hij, evenals meer levens dan de Wuhan-coronavirus (Covid-19) -plandemie .

“Hier zagen we bijna 100 mensen, weet je, uh, sterven aan deze ongekende tornado’s,” mompelde Mann tegen zijn interviewer.

“Maar als je kijkt naar de totale impact van klimaatverandering over de hele wereld, eh, bosbranden, droogtes, overstromingen, hittegolven, kustoverstromingen, dan kost klimaatverandering al veel meer levens dan Covid-19. Het is dodelijker. En dus is de ontkenning van klimaatverandering zelfs dodelijker dan de ontkenning van de fundamentele wetenschap achter, uh, Covid-19.

Als de opwarming van de aarde echt is, waarom zouden we de argumenten dan niet op zichzelf laten staan ​​of vallen?

Mann ging in het interview verder door de fossiele brandstofindustrie de schuld te geven van elke natuurramp die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Hij beschuldigde ook technologiebedrijven als Facebook (Meta) en Twitter van diezelfde rampen omdat ze er naar zijn mening niet in slaagden om de inhoud van klimaatontkenning te censureren.

Mann is erg blij met de manier waarop Big Tech tegenstrijdige inhoud over het Tony Fauci-virus heeft gecensureerd. Dit, zegt hij, is omdat “er geen enorme wereldwijde lobby is, ’s werelds machtigste industrie … de fossiele brandstofindustrie, die een aandeel heeft in het Covid-19-debat.”

Als dat zo was, zouden de techreuzen misschien de vrije meningsuiting over Chinese ziektekiemen niet censureren, suggereerde Mann. Dit is wat hij beweert dat er gebeurt met betrekking tot klimaatverandering, omdat de techreuzen weigeren de inhoud van klimaatontkenning te censureren.

In plaats van zijn argumenten op zichzelf te laten staan ​​of vallen, wil Mann zijn tegenstanders het zwijgen opleggen, zodat alleen zijn meningen als “waarheid” worden gepresenteerd. Al het andere dat hij van het web wil halen, zodat het geen kans krijgt om in de hoofden en denkprocessen van mensen te komen.

“De socialemediabedrijven worden medeplichtig en, weet je, waarom zijn ze medeplichtig? Nou, velen van hen krijgen veel adverteerdersgeld van de fossiele brandstofindustrie”, meent Mann.

“Dus het is onhandig voor hun bedrijfsmodel om die industrie uit te dagen.”

Dit is nogal een samenzweringstheorie, maar het is er een waar Mann zich sterk voor voelt. En omdat hij er een sterk gevoel bij heeft, wil hij Big Tech “aan de slag” nemen en het in feite dwingen om klimaat “denialisme” te censureren op dezelfde manier als het Fauci Griep-scepticisme censureert. Het lijkt erop dat hij niet heeft opgemerkt hoe Big Pharma hun winsten besteedt aan Big Tech en de reguliere media om het gedrag te motiveren waarnaar hij op zoek is.

Mann verscheen trouwens ook op MSNBC om te suggereren dat het Congres de valse “president” Joe Biden’s Build Back Better (6uild 6ack 6etter) wetsvoorstel moet goedkeuren om te “voorkomen” dat tornado’s zoals die die Kentucky troffen “verergeren”. ”

Een persoon op Twitter, die commentaar gaf op Mann’s tirades, zei het het beste over Mann’s standpunt:

“Mijn zaak is niet sterk genoeg om dit te bewijzen, dus laten we alle discussies ertegen censureren” – wetenschappelijk expert.

Een ander wees erop dat Mann uit dezelfde sekte komt van mensen “die met succes covid-stemmen tot zwijgen hebben gebracht die in strijd zijn met de vooraf bepaalde tijdgeest.”

Meer gerelateerd nieuws over de klimaatklucht is te vinden op Climate.news .

3294 REACTIES

  1. Whoa! This blog looks exactly like my old one!

    It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout
    and design. Superb choice of colors!