En wie krijgt straks de schuld van weer een verziekte kerst?

0
400

Vorig jaar keek men reikhalzend uit naar het nieuwe jaar, want dan zou men beginnen met de ‘levensreddende vaccins’ waardoor het leven snel weer normaal zou worden.

We zijn inmiddels duizenden vaccinatiedoden verder, en wederom wordt de kerst bedorven.

En daar stonden ze weer voor de zoveelste persconferentie. Niet dat er iets schokkends viel te melden, behalve dat het nu helemaal duidelijk werd dat er weer een totaal verziekte kerst in aantocht is.

Wederom geen uitje met de kerst want de avondlockdown blijft voorlopig en ook een gezellig samenzijn met een grote groep is uit den boze.

Wat echter een aantal mensen is opgevallen is hoe gemakkelijk de horeca alle rampspoed en tegenslag lijkt te accepteren. Geen woord van protest en bijna overal wordt de QR code keurig gehandhaafd, een uitzondering daargelaten.

Een lezer schreef ons het volgende en misschien zou dat iets kunnen verklaren.

Ik woon in een middelgroot dorp in Noord-Holland. Bij ons in het centrum heb je vier redelijk grote horecazaken vlak bij elkaar en allemaal hebben ze een terras.

Die terrassen zijn altijd open geweest, je kon er zo naar binnen lopen. Toen, ergens in de loop van de zomer begonnen ze bij alle vier zaken tegelijk met verbouwen. Het zal ergens rond midden augustus geweest zijn.

Er werden aan de buitenkant van de terrassen grote sleuven gegraven en het duurde niet lang of het werd duidelijk dat er iets gebouwd zou worden waardoor die terrassen niet zomaar meer toegankelijk zouden zijn.

Toen eind september bekend werd gemaakt dat iedereen voor de horeca een QR-code moest tonen, maar dat terrassen waren vrijgesteld dacht ik dat ze allemaal die omheining voor niets hadden gebouwd. Op dat moment waren ze nog niet helemaal klaar met verbouwen.

Enkele weken later wel en dat was zo ongeveer precies het moment dat de maatregelen werden uitgebreid en men ook op het terras een QR-code moest tonen.

Hoe wisten die zaken dat ze allemaal tegelijk tegen het eind van de zomer moesten beginnen met het verbouwen van hun terrassen? Ik vind dat heel vreemd en ook dat ze precies op tijd daarmee klaar waren. Alsof ze het wisten.

Tot zover de lezer.

Mochten er mensen zijn die misschien meer weten over bovenstaande laat ons weten, want dat is inderdaad wel heel toevallig, net zoals het totale gebrek aan protest bij de horeca en het feit dat ze zo de meesten allemaal keurig de QR-code controleren.

Maar, voor wie de kerst wel volledig is bedorven is uiteraard voor de burgers. Zij krijgen niet alleen de kinderen een week eerder uit school, ze kunnen ook niet gezellig kerst vieren met een groep mensen of ’s avonds ergens naar toe.

Dit wordt voor de meeste gezinnen weer een aantal weken met stress en bovendien nog eens koud, nat en grijs buiten.

Dit alles gebeurt niet bij toeval. De kerst wordt bewust bedorven om de geesten rijp te maken voor de slacht van de schuldigen. Iemand zal de schuld krijgen van weer een bedorven kerst en die schuldigen zullen de ongevaccineerden worden.

De voorzet werd gisteravond al gegeven door Hugo de Jonge. Deze bracht een verbijsterende boodschap die regelrecht afkomstig lijkt uit het communistisch manifest. Jij als burger moet je rechten opgeven voor de gemeenschap. Jouw lichaam is niet langer van jou als de overheid besluit dat jij het moet opofferen voor het groter goed.

En hecht je zo vreselijk aan je recht, je vrijheid om ‘nee’ te zeggen tegen vaccinatie? Daar leg ik me niet bij neer. Want dat recht – die vrijheid – kan nooit belangrijker zijn dan het recht van de ander om niet ziek te worden, het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis, het recht van de ander om zijn onderwijs, zijn onderneming, of zijn leven gaande te houden. En dus: bescherm jezelf, bescherm elkaar, en bescherm de vrijheid die we met elkaar op het virus te herwinnen hebben.

Na de kerst, als de stemming in het begin van het nieuwe jaar tot een dieptepunt is gedaald zullen mensen zoals vaccinverkoper Roland Pierik aan de vele praattafels vertellen dat de kerst helemaal niet bedorven had hoeven te zijn als ons land net zo verstandig was geweest om een vaccinatieplicht in te voeren zoals Oostenrijk dat heeft gedaan.

Kranten zullen daar verder op borduren en opeens is er een zondebok voor alle ellende. Of beter gezegd, een hele groep zondebokken.

Dan is de tijd rijp voor een alles of niets offensief tegen de ongevaccineerden en het is goed om daarop voorbereid te zijn.

Het is menselijk als je na de kerst toch blut bent, een paar rotweken achter de rug hebt en er is iemand die je van dat alles de schuld kunt geven.

‘Een taboe doorbroken’, zo zullen de NSB-kranten schrijven. Eindelijke durven we man en paard noemen. Deze situatie in ons land heeft nu al veel te lang geduurd. We hadden allang uit de lockdown kunnen zijn, als….

Daarom is en blijft het zaak om ons te concentreren op de vele extra doden die niet zijn gestorven aan of met corona en het proberen te overtuigen van de 40 procent zwak gehypnotiseerde mensen. Als zij eindelijk het licht zullen zien, dan is het over met de nep pandemie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here