Apple-CEO Tim Cook tekende een geheime deal van $ 275 miljard met de CCP, waarmee hij Amerika verraadde

0
273

Naar verluidt heeft Tim Cook, CEO van Apple, een geheime overeenkomst getekend met de Chinese Communistische Partij (CCP), waarin hij belooft de Chinese economie en technologische mogelijkheden te ondersteunen.

Het contract van $ 275 miljard , dat werd bevestigd door middel van “interviews en vermeende interne Apple-documenten”, werd in 2016 ondertekend met een tijdlijn van vijf jaar. Die vijf jaar is zo goed als rond.

Bezorgd over de slechte publiciteit in China, drongen Apple-managers naar verluidt aan op een nauwere alliantie met de CCP. China is trouwens waar alle Apple-producten worden vervaardigd.

Uit de vermeende interne documenten blijkt dat Cook “persoonlijk lobbyde bij functionarissen” in China over bedreigingen tegen belangrijke bedrijfsproducten zoals iCloud, de App Store en Apple Pay, een systeem voor contant betalen.

Vervolgens werd een overeenkomst van 1250 woorden gesmeed door Apple’s team voor overheidszaken in China, waarmee een ‘memorandum van overeenstemming’ tot stand kwam tussen de techgigant en het communistische regime.

In dit memorandum werd de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming opgeroepen om verschillende concessies vast te stellen en overeen te komen in ruil voor bepaalde vrijstellingen van de regelgeving.

“In mei 2016 kondigde Cook aan dat Apple $ 1 miljard zou investeren in de Chinese start-up Didi Chuxing in een gerichte poging om de autoriteiten te sussen”, leggen rapporten uit.

“Kort daarna ontmoetten Cook, Apple Chief Operating Officer Jeff Williams en hoofd overheidszaken Lisa Jackson hoge regeringsfunctionarissen in Zhongnanhai, het centrale hoofdkwartier van de Communistische Partij van China.”

Apple censureert Bijbel-apps in China omdat CCP het christendom haat

Met Cook aan het roer slaagde Apple erin de CCP ertoe te brengen de overeenkomst van miljarden dollars te ondertekenen, waardoor allerlei regelgevende maatregelen tegen het bedrijf met speciale vrijstellingen werden geëlimineerd.

In ruil daarvoor ontving China onder meer aanzienlijke investeringen, zakelijke deals en training van werknemers in het land.

Apple heeft in de overeenkomst specifiek toegezegd Chinese fabrikanten te helpen bij het ontwikkelen van “de meest geavanceerde productietechnologie” en “de opleiding van hoogwaardige Chinese talenten te ondersteunen”.

Apple beloofde verder meer componenten van Chinese leveranciers te gebruiken in zijn verschillende producten en kapitaal te investeren in Chinese technologiebedrijven. Er was ook een clausule over het helpen van meer dan een dozijn Chinese regeringszaken, wat klinkt als verraad .

Mochten er geen bezwaren worden gemaakt tegen de overeenkomst, dan was ook in de deal ingebakken dat deze met een zesde jaar zou worden verlengd met een vervaldatum van mei 2022, die in aantocht is.

Apple beloofde ijverig “vele miljarden dollars meer” aan China voor nieuwe winkels, duurzame energieprojecten en onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten.

Een ander belangrijk onderdeel van de deal was de overeenkomst van Apple om bepaalde apps te censureren waarvan de CCP niet wil dat Chinezen er toegang toe hebben, waaronder populaire Bijbel-apps zoals Olive Tree.

De Quran Majeed, ontwikkeld door PDMS, is ook verboden in de Chinese App Store van Apple, net als een aantal andere religieuze apps.

“De vijand helpen bij welke poging dan ook is een misdaad, nietwaar?” schreef een commentator bij Neon Nettle , die de onthulling behandelde. “Deze kots (Cook) is op zijn minst on-Amerikaans en hoogstens verraderlijk. Boycot Apple en hun Chinese producten!”

“Het is duidelijk dat Apple-CEO Tim Cook geen flauw idee heeft van trouw aan de VS, noch aan het idee om onvervreemdbare individuele rechten te behouden, laat staan ​​enige vorm van een beperkte regeringsrepubliek”, schreef een ander.

Een ander grapte dat Cook familie moet zijn van Hunter Biden omdat “beiden berecht moeten worden wegens verraad .”

Weer een ander vroeg: “Heeft Amerika geen statuut dat handel met de vijand strafbaar stelt?”

Dit is inderdaad een geldige vraag, en een die iedereen zichzelf nu zou moeten stellen, aangezien steeds meer van deze technische “goden” worden blootgesteld aan collusie en samenzwering met vijandelijke machten.

Meer gerelateerd nieuws over de activiteiten van Apple in China is te vinden op Treason.news .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here