Nieuwe WEF regering gaat volledige controle burgers fors uitbreiden

1
512

De door Klaus Schwab aangestelde medewerkers zijn er eindelijk in geslaagd om een nieuwe regering te vormen.

De baas zal trots zijn op ze want bovenaan de lijst met actiepunten staat een enorm belangrijke uitbreiding van de 24/7 controlestaat.

De plannen van het nieuwe kabinet Schwab zijn zoals gebruikelijk al van tevoren uitgelekt.

Het volgende is een beetje de kern van het verhaal:

De coalitie wil rekeningrijden voor automobilisten invoeren, maar dit wordt uitgesmeerd over een aantal jaren vanwege hoge invoerings- en aanloopkosten.

Eerder werd al bekend dat de coalitie miljarden vrijmaakt om in stikstofbeleid te steken. Op voorspraak van D66 en CU wordt veel geld vrijgemaakt voor klimaatbeleid. Structureel gaat er ook extra geld naar de defensiebegroting, waar de VVD in haar verkiezingsprogramma reeds voor aan de bel trok.

Volgens een bron zit een indexatie voor de AOW en de bijstand er niet in.

En dat is heel slecht nieuws voor de allerlaagste inkomens en de ouderen. Hoewel we te maken hebben met een gierende inflatie en de gasprijs op het hoogste punt staat ooit, kunnen mensen met een AOW en een bijstandsuitkering hun broekriem nog verder aantrekken.

Want, de miljarden gaan naar het klimaat en het rekeningrijden.

Dat laatste is natuurlijk een volgende stap naar het 24/7 controlegrid, waarbij burgers geen enkele beweging kunnen maken zonder dat dit wordt geregistreerd.

Ieder ritje dat je straks maakt wordt ergens vastgelegd door meedogenloze camera’s.

We hebben gezien hoe Nederland voorloper wordt in een nieuw Europees social credit systeem. Een systeem dat is gebaseerd op het Chinese systeem, waarbij overheden ‘goed gedrag’ van burgers belonen en ‘slecht gedrag’ van burgers bestraffen.

Deze industrietak (= uiteraard satanische sekte) heeft het voor elkaar gekregen dat de Europese Commissie de coronapas wil gaan uitbreiden naar de wat zij noemen de ‘volmaakte digital wallet’.

De achterliggende techniek is gebaseerd op blockchain en dat betekent weer dat eenmaal opgeslagen informatie nooit meer kan worden verwijderd. Er ontstaat een permanent bestand waar alle bewegingen, acties en transacties van burgers in kunnen en zullen worden vastgelegd.

Dit model wordt omarmt door Brussel en in het hele proces van invoering zal Nederland onder leiding van de beruchte vrijmetselaar Mark Rutte voorloper worden. Wij gaan het prototype van deze nieuwe digitale identiteit uittesten.

Over enkele jaren wanneer het rekening rijden volledig is geïmplementeerd zal de aan jouw toegewezen ‘rijtijd’ op de openbare weg worden gekoppeld aan wat nu nog coronapaspoort heet, maar wat dan Eurowallet of iets dergelijks zal heten.

Aan het begin van iedere nieuwe maand bepaalt de overheid aan de hand van jou persoonlijke omstandigheden hoeveel kilometers openbare weg aan jou ter beschikking worden gesteld.

Als je geen dringende zaken hebt en niet onmisbaar bent voor de economie, dan zal de toegewezen hoeveelheid kilometers misschien maximaal 200 per maand zijn. Wanneer je over die 200 kilometer gaat, dan zullen andere aan jou toegewezen vrijheden worden beperkt. Zo mag je bijvoorbeeld in dat geval de eerstkomende zes maanden geen vliegticket kopen of met de trein reizen.

Nederland wordt voorloper in Europa met de digitale gevangenis.

Eén van de redenen dat ze Nederland hebben gekozen is omdat het Nederlandse volk totaal machteloos is in haar eigen lotsbestemming.

De partijen die ertoe doen staan onder controle van het WEF en dat betekent dat het Nederlandse volk kan toekijken hoe zij de primeur hebben om de eerste digitale slaven van Europa te worden.

En uiteraard zit de angel ook hier in de staart. Ze zullen bij ons misschien niet eens de vaccinatie verplicht maken, maar als je straks een Eurowallet wilt zodat je toch nog een beetje kunt blijven autorijden dan zal je die alleen kunnen krijgen als al je boosters up to date zijn en uiteraard zal de Eurowallet ongeldig worden als je op een gegeven moment besluit dat je nu wel genoeg troep in je lichaam hebt laten spuiten.

Welkom in het nieuwe Nederland.

Een land waar criminelen die burgers afpersen (toeslagenaffaire) en die liegen tot norm hebben verheven vol trots hun nieuwe regering kunnen presenteren.

Tot slot, een lezer stuurt het volgende bericht:

Hebben jullie de laatste Apple iPhone update al bekeken (of in dt geval gelezen)? Opmerkelijk dat ze je Coronapaspoort nu al in je Wallet willen zetten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here