200 vrouwen als kind (ritueel) misbruikt, “geen spat van bewijs”

0
285

Slachtoffers van (satanisch) ritueel misbruik hebben in ons land geen enkele kans dat hun zaak ooit zal worden opgevolgd.  

Het cordon van Justitie, politie, media en nu ook politiek zorgen ervoor dat iedere mogelijke vervolging in de kiem wordt gesmoord. 

Anderhalf jaar geleden schreven wij een artikel met als titel: Politie en Justitie zijn er alleen voor daders van ritueel misbruik.

Dat artikel werd geschreven naar aanleiding van de radio-uitzending Argos over het rituele misbruik van Lisa.

Onze conclusie was toen de volgende:

Feit is dat er talloze slachtoffers nu naar voren zijn gekomen met hun verhaal. Ze worden geloofd door klinisch psychologen die ze behandelen, maar niet door politie en justitie. Sterker nog, de zogenaamde slachtoffers zullen wel samenspannen met hun behandelaars om onschuldige mensen te beschuldigen van van alles en nog wat.

Duidelijk is dat ons rechtssysteem volkomen verrot is en dat politie en justitie er zijn voor de sadistische rituele misbruikers. Als we niet meer kunnen vertrouwen op ons rechtssysteem, welke middelen zijn er dan nog om (kleine) kinderen te beschermen?

De politiek is net zo door en door verrot als politie en justitie, dus ook daar hoef je geen heil van te verwachten, met weer een nieuwe commissie onder voorzitterschap van een satanisch ritueel misbruiker die “onafhankelijk” onderzoek zal doen.

Het moge duidelijk zijn dat er sinds die tijd niets is veranderd. Dit ondanks het feit dat er ongeveer 200 vrouwen naar voren zijn gekomen met verhalen die vergelijkbaar zijn met die van Lisa.

De Telegraaf weet vanochtend te melden dat “er geen spat van bewijs” is. Ze verwijzen daarbij naar een onderzoek uit 1994 toen een eerdere commissie onderzoek had gedaan, maar geen bewijs vond. Verder wordt Pepijn van Erp van Stichting Skepsis aangehaald die het volgende verklaart: “Kennelijk is het makkelijker om geloof te hechten aan de bizarre getuigenissen dan in te zien dat er niets nieuws naar voren is gebracht dat zo’n onderzoek rechtvaardigt”.

En daarmee worden 200 vrouwen met grotendeels verwoeste levens aan de kant geschoven als leugenaars en fantasten.

De Telegraaf maakt ook gelijk even gebruik van de mogelijkheid om dit soort “wilde fantasieverhalen” te koppelen aan anti coronademonstranten. Dit om aan te tonen dat mensen die tegen de coronamaatregelen zijn net zo gestoord zijn als mensen die geloven in verhalen van ritueel misbruik.

Iemand die zich hard maakte voor de zaak Lisa, was Huig Plug, de man die enkele weken geleden werd gearresteerd wegens het verspreiden van een foto die door talloze anderen ook was gedeeld. Mark Rutte en Hugo de Jonge zagen dat als een bedreiging tegen hen, met als gevolg dat Plug een gevangenisstraf kreeg van 10 weken en op dit moment nog steeds achter de tralies zit.

Ook Huig Plug en de moeder van Lisa krijgen van de Telegraaf nog even een veeg uit de pan omdat ze zouden zwaaien met documenten die iedereen in de computer zo kan maken.

Er is een reden dat Plug razendsnel achter de tralies verdween. Hij zal vermoedelijk te dicht bij de waarheid zijn gekomen en vooral te dicht bij de daders.

Nog even terug naar het artikel van anderhalf jaar geleden:

Zoals je in Argos uitzending kunt horen worden er soms onderzoekscommissies in het leven geroepen, die net als de LEBZ als doel hebben om de daders te beschermen. Ze komen nooit tot concrete conclusies, altijd wazige uitspraken en dan hebben ze het lef om nu het volgende te zeggen:

Er moet nieuw onderzoek komen naar ritueel misbruik in Nederland. Dat zegt de voormalig voorzitter van de werkgroep Ritueel Misbruik, oud-advocaat generaal Joost Hulsenbek in het NPO Radio1-programma Argos. “Vaststaat dat mensen die met deze verhalen komen ernstig geleden hebben en geholpen dienen te worden.”

Na jaren zal een dergelijke groep opnieuw tot de conclusie komen dat er geen bewijs is, dat de slachtoffers zich dit allemaal hebben ingebeeld vanwege eerdere trauma’s bla bla bla.

Er is een nieuwe onderzoekscommissie gekomen onder leiding van Minister Grapperhaus. Wederom een commissie die volledig wordt aangestuurd door Justitie en waarvan je de uitkomst al van te voren weet.

Dit is hetzelfde als Pfizer vragen een onderzoek te doen naar de veiligheid van hun vaccins.

Maar, nu gebeurt er iets opmerkelijks. Niet alleen politie, Justitie en media spannen samen om de daders buiten schot te houden, ook het grootste deel van het parlement doet daar nu ook aan mee.

En zo zijn de gelederen weer gesloten en zal Grapperhaus straks met een rapport komen waardoor iedereen weer rustig verder kan slapen want na “langdurig en intensief onderzoek” is gebleken dat er “geen spat van bewijs” is voor hetgeen de 200 vrouwen beweren

Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here