Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie

0
208

Nieuwe technologie om oorspronkelijke mens te veranderen in ‘mens 2.0’ (transhumanisme) is gereed – Vermoedelijk binnen 1 jaar goedkeuring om chip in mensen te gebruiken

Wetenschappers van de Indiana University School of Medicine hebben een siliconenchip ontwikkeld die menselijke huidcellen in bloedvaten en zenuwcellen kan veranderen.
Het prototype is inmiddels dermate ver ontwikkeld en getest, dat de chip geschikt is voor productie. 
Weefsel nanotransfectie is een nieuwe technologie waarmee de functie van menselijke weefsels en cellen op genetisch niveau in een fractie van een seconde kan worden veranderd en geherprogrammeerd.
De chip zou zijn ontwikkeld om allerlei medische aandoeningen – zoals een ernstige wond en hersen- en zenuwbeschadigingen – te genezen, maar lijkt vooral te kunnen worden ingezet om de transformatie van de oorspronkelijke mens naar de ‘mens 2.0’ (het transhumanisme) te voltooien.

Volgens Chandan Sen, directeur van het Indiana Center for Regenerative Medicine and Engineering, kunnen andere researchers nu meedoen in de verdere ontwikkeling van nanotransfectie geneeskunde.
‘Deze kleine siliconenchip zet nanotechnologie in die de functie van levende lichaamsdelen kan veranderen. Stelt dat iemand na een verkeersongeluk beschadigde bloedvaten heeft en bloed nodig heeft… dan kunnen we huidweefsels in bloedvaten veranderen en het in gevaar zijnde ledemaat redden.’

Het nanoproductie proces van de chip neemt op dit moment vijf tot zes dagen in beslag.
Sen hoopt binnen een jaar goedkeuring van de FDA te krijgen, waarna de chip voor klinisch onderzoek in mensen (zoals patiënten in ziekenhuizen en mensen op de ER) kan worden gebruikt.

Ten bate van de mensheid?

Denkt u ooit dat deze op zich fantastisch klinkende technologie ten bate van gewone mensen zal worden ingezet? 
Natuurlijk niet, tenminste niet zolang hetzelfde complex van Big Pharma, Big Tech, Big Politics en Big Banks de scepter over deze wereld blijft zwaaien. (Zo is de ontwikkeling van deze chip gefinancierd door de NIH (National Institutes of Health), dat een uiterst kwalijke rol speelde en speelt bij het ontketenen en in stand houden van de corona ‘pandemie’ maatregelen, en met name de verplichte gentherapie injecties).)

Big Pharma slaagt er in bijvoorbeeld de EU steeds vaker in om bewezen werkende supplementen en (natuur)medicijnen te onderdrukken en/of te laten verbieden, enkel omdat deze een gevaar vormen voor de uiterst lucratieve medicatieverslavingspandemie die de afgelopen decennia in vooral het Westen is ontketend, waardoor de hele bevolking steeds zieker, zwakker en afhankelijker is geworden.

En dacht u dat de politiek echt zit te wachten op een gezond functionerende bevolking?
Als dat zelfs maar een beetje waar zou zijn, dan zou vorig jaar onmiddellijk het spotgoedkope, uiterst veilige en bewezen zeer succesvolle Ivermectine, dat nota bene met de Nobelprijs werd bekroond, zijn gebruikt om de corona uitbraak te bestrijden.
De ervaringen in landen en gebieden die tegen het WHO dictaat ingingen en het toch voorschreven, hebben deze werking zonneklaar bewezen.

Maar aan het patentvrije Ivermectine kan Big Pharma niets verdienen, en aan gezonde mensen en kinderen al helemaal niet.
Dus werd een andere kwaadaardige klauw op deze globalistische buik vol nepotisme en diepe corruptie – de politiek – ingezet om dit medicijn tegen te houden, ten gunste van inmiddels uiterst schadelijke en gevaarlijk gebleken gentherapie/-manipulatie injecties, waar de fabrikanten wèl miljarden mee binnenslurpen (belastinggeld dat ook had kunnen worden besteed aan èchte volksgezondheid, en verbetering van triviale zaken zoals zorg en onderwijs in het algemeen).

Ook mRNA tech werd vrijwel meteen misbruikt

‘Wij gaan u veranderen,’ kondigde Klaus Schwab enkele jaren geleden openlijk aan.
Mensen moeten in zijn ogen op DNA niveau worden veranderd tot ‘betere’ wezens (= beter controleerbaar en beter bestuurbaar, dus totaal ontdaan van hun vrijheid, zelfbeschikking en privacy).
Omdat genetische manipulatie van mensen nog nergens ter wereld toegestaan was, moest een crisis worden bedacht. Zoals bekend werd dat de corona ‘pandemie’, waar in oktober 2019 nog openlijk en uitgebreid op geoefend werd (Event 201).

Onder het mom van een luchtwegvirus – dat statistisch niet gevaarlijker bleek dan een milde griep – werd de omstreden mRNA technologie, waarvan een Amerikaans inter-universitair researchteam in 2019 constateerde dat deze nog lang niet geschikt was om op mensen te worden uitgetest, er met steeds meer dwang en aangetoonde fraude, bedrog en misleiding doorgedrukt.
Het was de redding van het in dat jaar op omvallen staande Moderna, en inmiddels heeft een groot deel van de wereldbevolking de eerste shots van een oneindige serie experimentele gentherapie/manipulatie injecties (een onlangs openlijk door de CEO van Pfizer erkend feit) gehad.

Ook de mRNA tech werd oorspronkelijk ontwikkeld om mensen te helpen, te genezen, en een behandeling te ontwikkelen voor kanker en andere ernstige aandoeningen.
Maar hoewel deze mRNA tech bij lange na nog niet veilig bevonden was voor mensen, en alleen bij uitzondering werd gebruikt op terminaal zieke mensen (met regelmatig fatale afloop), hebben zo’n 11 a 12 miljoen Nederlanders zich er toch mee laten inspuiten nadat ze zich met valse propaganda doodsbang hebben laten maken voor een luchtwegvirus.
Met alle, steeds moeilijker te ontkennen dramatische gevolgen van dien, die nu zo duidelijk zijn bewezen, dat de bekendste en meest geciteerde Britse medische wetenschapper het letterlijk over ‘moord’ heeft.

Transhumane slaven

Nu nieuwe technologie in onvoorstelbaar korte tijd wordt aangewend om kwaadaardige ideologische doelstellingen te realiseren, dienen we naar mijn mening zeer wantrouwig te zijn over de ontwikkelde nanotransfectie chip.
In combinatie met de reeds in de Covid injecties toegepaste nanotechnologie* zou deze namelijk wel eens kunnen worden misbruikt om de grote droom van de klimaat-vaccinatie globalisten – totale en absolute technocratische controle over alles en iedereen – te realiseren.

(* Zie bijvoorbeeld ons artikel van 13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)).

De mensen die de gefabriceerde crises van deze tijd – en wie weet wat er allemaal nog meer op ons wordt afgestuurd – überhaupt mogen overleven, zullen dan verworden tot digitaal aan elkaar gekoppelde transhumane slaven, tot een soort androïde cyborgs die enkel nog bevelen kunnen (en willen) opvolgen.
Het zal de ergste vorm van slavernij ooit worden, mede omdat deze mensen geen hoop meer zullen kunnen koesteren er ooit nog uit te kunnen komen (als de emotie ‘hoop’ al door de geïnjecteerde (5G/A.I. aangestuurde) tech zal worden toegestaan).

De stapsgewijze integratie in dit systeem van ‘Het Beest’ is met de eerste serie Covid injecties volop begonnen.
Als u er toch bent ingetrapt, kunt u er mogelijk nu nog uit – en zult dan de hoge prijs van een beschadigd immuunsysteem en/of bloedpropjes en/of genetische- en orgaanschade op de koop toe moeten nemen-, maar op zeker moment – na shot 3? shot 6? – hoogstwaarschijnlijk niet meer, zeker niet als de QR-vaxpas zal worden gekoppeld aan uw ID, bankpas en toegang tot… alles, inclusief het leven zelf.

En vergis u niet: dit is óók wat het huidige Nederlandse Apartheidsregime zal afdwingen indien niet heel snel massaal, aanhoudend en vastberaden NEE tegen zowel verplichte injecties als alle andere vrijheidsberovende Covid maatregelen wordt gezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here