Duitse regering besluit tot verplichte Covid injecties en verdere uitsluiting ongevaccineerden

0
145

Ongevaccineerden in Oostenrijk krijgen behalve enorme boetes ook gevangenisstraf (en niet eenmalig) – Nederlandse Eerste Kamer akkoord met meer Apartheid: ongevaccineerden mogen nu ook door winkels en diensten worden geweigerd

Zoals gevreesd gaat ook de Duitse regering besluiten om Covid genmanipulatie injecties voor iedereen te verplichten.
Alleen het parlement moet er nog over stemmen, maar dat is net als in Nederland een formaliteit geworden, omdat dit enkel nog bestaat om de farce van een ‘democratie’ overeind te houden terwijl ondertussen blindelings de besluiten van een dictatoriaal regime worden uitgevoerd.
De vaxverplichting is Angela Merkels ‘afscheidscadeau’ als bondskanselier, die eerder nog beloofd had dat ‘vaccinatie’ een persoonlijke keuze zou blijven.
U hoeft zich er dus geen enkele illusies meer over te maken dat deze mensenrechten schendende en oorlogsmisdadige verplichting niet ook in Nederland zal komen.

Voortaan mogen alleen volledig gevaccineerde Duitsers in restaurants, theaters, bioscopen en ‘niet essentiële winkels’ komen. (Net als in Australië en Israël zullen deze mensen overigens verplicht worden om alle boostershots – die vanaf nu permanent zullen worden gegeven, minimaal twee keer per jaar – te nemen, omdat ze anders alsnog al hun privileges kwijtraken.)

Ook in Nederland mogen winkels en diensterverleners ongevaccineerden weigeren

Officieel mogen in het 2G systeem ook van Covid herstelden weer deelnemen aan de samenleving, maar het is – net als in Nederland – met opzet bijna onmogelijk gemaakt om genezing te bewijzen.
Men wil namelijk per se dat ook mensen die ‘genezen’ zijn worden geïnjecteerd. (1) In ons land gaat het hoe dan ook snel de Duits-Oostenrijkse kant op, getuige bijvoorbeeld de motie van Henk Otten om ongevaccineerden een deel van hun eigen IC opname te laten betalen, en het aangenomen wetsvoorstel waardoor (‘niet essentiële’) winkels en dienstverleners nu een QR-vaxpas mogen eisen.

Over het primaire voorwendsel voor dit onderdrukkende Apartheidssysteem, het oplopende aantal (fake PCR) ‘besmettingen’, hoeven we het niet meer te hebben.
En wat de gemelde stormloop op de zorg betreft houden we het voor dit artikel even kort: die is pas ontstaan nadat de injecties flink op gang waren gekomen, en steeds meer mensen nu last krijgen van schade aan hun immuunsysteem, waardoor ze extra kwetsbaar zijn geworden voor ongeveer ieder luchtwegvirus dat er standaard rondwaart (iedere herfst / winter gemiddeld 30).

Oostenrijkers worden opgesloten als ze zich niet laat injecteren

In Oostenrijk zagen we al eerder de installatie van een totalitair controlesysteem dat in onvoorstelbaar snel tempo de meest harde en onmenselijke wereldwijde dictatuur aan het worden is die de mensheid ooit geteisterd heeft. Het is reeds bekend dat Oostenrijkers die weigeren een verplichte Covid genmanipulatie injectie te nemen enorme boetes kunnen krijgen.
Ze blijken nu ook gevangen te zullen worden gezet, iedere keer als ze zo’n boete niet betalen.

Oostenrijk besloot onlangs om de ongevaccineerden in een lockdown te zetten die neerkomt op een vorm van huisarrest.
Dat beleid, gericht om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ terug te dringen, faalde compleet. 
Vervolgens kondigde Kanzler Alexander Schallenberg aan dat de Covid prikken op 1 februari verplicht worden, een stap waarbij Duitsland niet lang kon achterblijven, getuige de aankondiging van Duitse ministers en andere politici om exact hetzelfde te gaan doen.

De regering in Wenen ‘lekte’ tevens een nieuw wetsvoorstel naar de media, waarin staat dat iedereen die weigert op te komen dagen bij een verplichte vaccinatie eerst twee aanmaningen krijgt, en bij herhaalde weigering een boete van € 3600,- (en € 7200,- als je reeds eerdere weigeringen en boetes op je naam hebt staan) of vier weken gevangenisstraf. (1)

Kortom: genmanipulatie-injectie weigeraars dreigen straks permanent te worden opgesloten.
Aangezien het in Oostenrijk naar schatting om zeker 2 à 3 miljoen mensen gaat, kunnen die nooit in gewone gevangenissen worden opgesloten, maar zullen er concentratiekampen nodig zijn.
Dan is het nog maar een kleine stap naar een nieuwe ‘Endlösung’, en worden deze weigeraars mogelijk permanent ‘verwijderd’. (Deze keer zal dat vermoedelijk niet via gas spuitende ‘douches’ worden, maar wellicht met guillotines worden gedaan.)

Oostenrijk en Duitsland hebben de geest van de man met het snorretje weer omarmd

De geschiedenis herhaalt zich, alleen in een ander jasje, en met naar mijn overtuiging onvoorstelbaar veel meer ellende en bloedvergieten als destijds.
De boosaardige geest van de beruchte man met het snorretje is weer op volle kracht werkzaam en wordt zelfs omarmd, niet alleen in zijn geboorteland, maar ook in het buurland vanwaar hij de tot nu toe bloedigste oorlog uit de menselijke geschiedenis in gang zette.

Het ‘dat nooit weer!’ van vlak na die oorlog is 75 jaar later veranderd in ‘We doen het weer, maar deze keer beter!’ Build Back Better – echter niet de nu voorgoed verdwenen vrije samenleving, maar een ‘betere’ versie van het aloude haatfascisme dat zo’n 80-90 jaar geleden onder rood wapperende vlaggen met witte cirkels en zwarte swastika’s furore maakte.

In de EU, waar EC president Ursula von der Leyen deze week eveneens een algemene vaccinatieplicht suggereerde,  is het rood vervangen door blauw, de witte cirkel door een cirkel van gele sterren, en de militaire uniformen door jurken en maatpakken met stropdassen. Maar de basis ideologie is exact hetzelfde, en zelfs nog veel verder aangescherpt: wij willen totale en absolute controle over alles en iedereen, en degenen die dat niet willen maken wij het leven onmogelijk.

Een wetteloos regime dat zich niets meer aantrekt van protesten en mensenrechten

Retrospectief zullen de infame Duitse, Russische en Chinese massamoordenaars van de afgelopen 100+ jaar koorknaapjes blijken te zijn vergeleken bij wat de klimaat-vaccinatie globalisten onder leiding van hun drie (zichtbare) voormannen Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros nu wereldwijd aan het aanrichten zijn met behulp van iedere regering en ieder parlement dat hun dictaten opvolgt.

Tenminste, indien er überhaupt voldoende mensen overblijven om dat retrospectief over wat de afschuwelijkste periode uit de complete menselijke historie dreigt te worden, te schrijven en te lezen.

Ga dus zaterdag vooral naar Utrecht en duik daar het liefst met 1 miljoen mensen op, omdat het wel eens onze allerlaatste kans kan zijn. Maar besef tegelijkertijd dat dit protest volkomen zinloos zal zijn als niet heel goed beseft wordt dat we nu worden bestuurd door een regime dat zich helemaal niets meer gelegen laat liggen aan protesten, wetten en mensenrechten, en dat overduidelijk bereid is de levens van een onbeperkt aantal Nederlanders te verwoesten om de genoemde Great Reset / Agenda-2030 klimaat-vaccinatie agenda tot iedere prijs, hoe hoog die ook zal zijn, door te drukken en uit te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here