Voormalig VVD-fractievoorzitter: ‘Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt’

5
250

In een interview op het VVD-congres zei premier Rutte dat hij zich waarschijnlijk harder zou uitspreken over ongevaccineerden als hij geen premier was geweest. “Ik denk dat ik dan verder was gegaan. Maar het punt is, dat kan ik zelfs hier niet zeggen,” aldus Rutte.

“Ik denk dat als je dat te hard neerzet, dat je dan het risico loopt dat mensen die nu nog wel overwegen een vaccin te nemen, denken: ja, ik word toch in die hoek geduwd, dus waarom zou ik het nog doen?” voegde hij toe.

Muisstil

Rutte zei verder dat zorgminister Hugo de Jonge soms verder gaat in zijn uitspraken omdat hij ‘misschien iets minder in staat is om zich in te houden’. “Dat is ook zijn kracht. Maar we denken er wel hetzelfde over,” beweerde de premier.

Jurist Ghislen Nysten, voormalig VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, trekt op social media fel van leer tegen zijn voormalige partij. “Het is muisstil bij de VVD. Zijn jullie trots op de grote leider Rutte?” vraagt hij.

Fout

Ook een democratisch gekozen leider kan fout zijn! Jullie zwijgen, stuk voor stuk, allemaal. Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt. Want dat zijn jullie geworden, fulmineert Nysten.

5 REACTIES

  1. Laat hem maar lekker zijn speletje spelen, al gaat hij op zen kop staan en zet hij de hele wereld tegen mij op, IK NEEM DIE GIF PRIK NIET!

  2. Het is een misleidende groep mensen, die iets moeten aanhangen vanwege chantage, zo als ook andere kwalijke groepen worden gebruikt, Epstein via bill gates en andere grote jongens vormen deze chantage groep, het misbruiken van kinderen is hier de basis van, drugs en viese spelletjes horen hierbij, verder kan ik niet gaan hier, maar het is een hele duistere zieke wereld waar we tegen vechten !

  3. Ik protesteer door middel van een poster van de betrokken politieke partijen die dit allemaal in stand houden voor de ramen te plaatsen van mijn woning met een groot kruis er doorheen. Wellicht een idee voor een massale protest een soort antireclame/ referendum

  4. Waar je vroeger geen zicht op kreeg in de politiek dat zie je nu gewoon voor je ogen gebeuren. Twee idioten die gigantisch in hun eigen val lopen. Ze gaan de geschiedenisboeken in met moord op hun geweten. Ze denken zich te kunnen verschuilen achter instanties en virulogen, maar ze zakken steeds verder in hun eigen leugens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here