Oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol coronaprik, LinkedIn censureert psychiater

4
177

Uit gegevens van de Britse Health Security Agency UKHSA blijkt dat er eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van oversterfte. In de leeftijdsgroep 5-14 jaar overleden in week 43 meer kinderen dan normaal gesproken het geval is.

Enkele weken daarvoor, op 20 september, kondigde de Britse nationale gezondheidsdienst NHS aan dat het coronavaccin wordt uitgerold voor kinderen van 12 tot 15 jaar. Bijna drie miljoen kinderen kunnen een eerste dosis van het Pfizer-vaccin krijgen. De prikken worden in eerste instantie uitgedeeld op honderden scholen en in de komende weken wordt het programma verder uitgerold, aldus de NHS.

Tot twee keer toe verwijderd

Is er misschien een verband? Die vraag mag je niet stellen. Psychiater Marit Sonnaville deelde op LinkedIn een wetenschappelijk artikel over oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië, waar ze voorlopen met het vaccineren van kinderen. Tot twee keer toe werd het bericht verwijderd door LinkedIn.

Het was een zorgelijk artikel waarbij oversterfte onder kinderen met 62 procent (tot zelfs 400 procent bij kwetsbare kinderen) was gestegen sinds de start van de vaccinaties, stelt Sonnaville.

Zeker zorgelijk

“En niet door corona, want daar sterven ze niet aan en ook niet door het afschalen van zorg, want dat was niet van toepassing bij die leeftijd,” aldus de psychiater.

“Ik stelde dat er geen duidelijke causaliteit was aangetoond, maar dat het zeker zorgelijk was en dat we hier misschien nog even moeten wachten met jonge kinderen vaccineren,” schrijft Sonnaville. “Niets van wat ik heb gezegd of gepost is onwaar, alle feiten waren te checken.”

Journaliste Fiona Zwart reageert“If you tolerate this, then your children will be next.”

4 REACTIES

  1. Hou me hart vast, straks gaan ze de kids hier van 5tot11 jaar enten. Dit moet stoppen deze flauwekul. Wanneer worden de mensen nou wakker……

  2. Wat zullen al die Gevaccineerde compleet Hersendode Ouders van die Kinderen woest zijn als ze ooit ruw uit hun roes van Cognitieve Dissonantie & Massahypnose ontwaken…BoOOM!!! En zich van de ene op de andere dag realiseren dat ze hun Eigen Kinderen hebben geofferd aan Satan in hoogst eigen persoon….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here