Huisarts: meerderheid patiënten die ik de afgelopen 5 weken moest insturen naar ziekenhuis is volledig gevaccineerd

5
197

Journalist Brenda Stoter Boscolo suggereert in een Twitter-draadje dat het zorginfarct wordt veroorzaakt door ongevaccineerden. “Gaat weer lekker. Want als ongevaccineerde mag je alles roepen, maar andersom ho maar. In de supermarkt, op straat, online – al maanden word ik doodgegooid met het geklaag van ongevaccineerden. En ik hou mijn mond, uit angst voor ruzie. Ben deze psychologische gijzeling zat,” schrijft ze erbij.

“Schreeuw maar, anoniempjes. Ben Russische trollenfabrieken gewend dus mijn blokkeervermogen is eindeloos,” voegt ze toe.

Dezelfde problemen

“Het één heeft niets met het ander te maken,” reageert huisarts Els van Veen. “Een jaar geleden was er nog geen vaccin (‘de enige uitweg’) en hadden we dezelfde problemen. De regering heeft verzuimd de zorgcapaciteit op te schalen. Laat dat eens tot je doordringen, Brenda.”

“Misschien moet jij je werk eens gaan doen en een voorbeeld nemen aan deze collega,” zegt neuroloog Jan Bonte tegen Stoter Boscolo. Hij verwijst daarbij naar een interview met huisarts Christian Kastenberg.

Vooral kinderen en hun gevaccineerde ouders

“Het regent positief getesten. Tientallen per dag. Het zijn op dit moment vooral kinderen en hun gevaccineerde ouders die corona blijken te hebben,” aldus de huisarts uit Rijssen.

Hij zei verder dat een meerderheid van de patiënten die hij de afgelopen vijf weken moest insturen naar het ziekenhuis volledig gevaccineerd is. “Het gaat vooral om mensen met onderliggend lijden. Vaak hebben ze een gevorderde leeftijd,” lichtte Kastenberg toe.

5 REACTIES

 1. Komt er van, hun rotzooi werkt niet, thans zeer tijdelijk.
  Dat verklaard ook de toename van het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames.

  Het moet maar eens gedaan zijn dat de ongevaccineerden de schuld krijgen van alles.

  Het is de schuld van de politici, nog steeds geen extra bedden, personeel en centen voor de ziekenhuizen.

  Het is de schuld van de fabrikanten van de vaccines.
  Zij hebben al voor tientallen miljarden (62 miljard voor Pfizer) winst gemaakt en hun vaccines werken maar heel tijdelijk.

  Het is de schuld van de gevaccineerde, zij dachten safe te zijn en hebben er de voorbije weken en maanden er lustig op los geleefd.

  Study finds gradual increase in COVID infection risk after second vaccine dose
  A study published by The BMJ today finds a gradual increase in the risk of COVID-19 infection from 90 days after receiving a second dose of the Pfizer-BioNTech vaccine.

  https://medicalxpress.com/news/2021-11-gradual-covid-infection-vaccine-dose.html

 2. Prik je maar lekker vol hoor Brenda. Booster 4 ligt al klaar en de 5e in de maak. Bill Gates heeft een tijd geleden gezegd dat je er 7 nodig hebt. Goed hè, zo een vooruitziende blik van een filantroop. Ben benieuwd wanneer Covid21 zijn entree doet. Die stond vorig jaar al op het Duitse vaccin paspoort. Als journalist ben je dus gewoon knudde. Komt geen enkel onderzoek bij te pas. Alleen maar NOS gebrabbel. Sporters vallen met bosjes tegelijk om en al bijna 3000 dood geboren babies in Amerika alleen al.

 3. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here