Alweer een nieuwe week ons New World Order land

0
100

En zo beginnen we een nieuwe week waarbij de teugels nog weer wat strakker zullen worden aangehaald. 

Winkelramen in Duitsland zien er weer uit zoals in Nazitijden en een verkoudheid/griepje wordt gebombardeerd tot levensgevaarlijk monster.

“1984 was geen sciencefiction roman, het was een handleiding”, is iets dat je tegenwoordig regelmatig hoort.

Niemand had ooit gedacht dat alles wat in dat boek werd beschreven ooit werkelijkheid zou kunnen worden. Behalve als je weet dat zowel George Orwell als Aldous Huxley (Brave New World) lid waren van dezelfde satanische vrijmetselaarsloge.

Kijk naar het volgende stukje uit de Wikipedia over het boek 1984:

Een kenmerkende uitspraak is dan ook: Freedom is the freedom to say that two plus two make four. If that is granted, all else follows. Het gaat erom dat de Partij kan zeggen dat twee plus twee vijf is, en dat de gehele geschiedenis in de archieven veranderd wordt, alsof ze nooit anders geweest is. Met andere woorden: twee plus twee is niet vier, of drie, of zes, maar “wat de Partij zegt dat het is”. Een paar partijslogans uit het boek zijn:

Oorlog is vrede (war is peace)

Vrijheid is slavernij (freedom is slavery)

Onwetendheid is kracht (ignorance is strength)

Wat we zien met het coronapaspoort is: “vrijheid is slavernij”. Het paspoort wordt verkocht als vrijheid, maar het is slavernij, want als je niet je volgende prik op tijd haalt, is je paspoort niet meer geldig.

Ook bij ons bepaalt het systeem/de partij wat de waarheid is. In ons geval bestaat het systeem uit: in de achtergrond de satanische sekte en hun geheime genootschappen en op de voorgrond internationale instituten, overheid en pers

Als er op dit moment wereldwijd een soort pandemie is van doodgeboren kinderen bij moeders die zijn gevaccineerd, dan komt het systeem met een oplossing waardoor de geschiedenis wordt herschreven.

Bij zwangere vrouwen met een coronabesmetting kan het virus in uitzonderlijke gevallen de ongeboren baby in gevaar brengen in de tweede helft van de zwangerschap. Sinds juli dit jaar zijn minstens dertien doodgeboortes in Nederland te wijten aan een door het coronavirus beschadigde placenta.

Het systeem heeft bepaald dat niet de vaccinatie spike eiwitten de oorzaak zijn van de doodgeboren baby’s, het is het virus.

De waarheid doet er niet toe. Als het systeem bepaalt dat twee maal vier vanaf nu vijf is, dan is dat zo.

Zo hebben we ineens de nieuwe omikron variant die het systeem zorgen baart:

De Jonge over omikronmutant: ‘We maken ons zorgen’

En omdat het systeem heeft bepaald dat we ons zorgen moeten maken, maken wij ons zorgen. Of dit terecht is of niet, is totaal niet belangrijk.

Dat deze laatste mutatie die werd aangekondigd als vreselijk en met wel 32 mutaties niets anders blijkt te zijn dan een beetje vermoeidheid en wat pijnlijke spieren die na een paar dagen vanzelf weer verdwijnen is niet belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here