The Lancet waarschuwt Hugo de Jonge om te stoppen met stigmatiseren ongevaccineerden

0
129

Eén van de meest prestigieuze en toonaangevende medische tijdschriften is The Lancet.

Deze waarschuwt hooggeplaatste regeringsfunctionarissen dat ze onmiddellijk moeten stoppen met het stigmatiseren van ongevaccineerde burgers.

We hebben gisteren geschreven over hoe er een ware heksenjacht is ontstaan richting ongevaccineerde burgers in dit land.

Iemand die voorop loopt in de “strijd tegen ongevaccineerden” is onze Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge:

Opvallend is dat coronaminister De Jonge zich vrijdagavond tijdens de persconferentie juist wel keerde tegen ongevaccineerden. „Ik vind dat we in het politieke debat en het maatschappelijke debat met een te grote boog om de ongemakkelijke waarheid heenlopen. Het feit dat er operaties moeten worden afgezegd, was niet nodig geweest als 100% van de mensen zich had laten vaccineren. Het feit dat we nu zulke stevige maatregelen moeten nemen, was niet – of in een hele andere mate – noodzakelijk geweest als iedereen zich had laten vaccineren”, zei de coronaminister.

Daarnaast zien we hoe een groot landelijk dagblad er precies dezelfde praktijken op na houdt zoals ze dat deden in de Tweede Wereld Oorlog.

Nu zijn het de “stronteigenwijze ongevaccineerden”, want als die er niet geweest zouden zijn, dan had Nederland nu geen probleem gehad.

Destijds waren het de Joden, want als die er niet geweest zouden zijn dan had Nederland geen probleem gehad.

Joden zijn het probleem volgens antisemitische telegraaf

Er is geen wezenlijk verschil met wat er toen gebeurde en met wat er nu gebeurt.

In beide gevallen wordt er een groep van de bevolking uitgekozen waarop een systematische heksenjacht wordt uitgevoerd en die stap voor stap steeds verder worden buitengesloten van de maatschappij.

“Iemand heeft de vrijheid om wel of niet een vaccin te nemen, de Joden hadden geen keus”, wordt er altijd geroepen en daarom mag je die vergelijking niet maken.

Ongevaccineerden hebben ook geen keus. Omdat ze door de overheid en de media steeds verder in een hoek worden gedreven waardoor normaal leven niet meer mogelijk is (iets waar iedereen recht op heeft), worden ze gechanteerd om een medische behandeling te ondergaan die ze niet willen.

Het gerenommeerde medisch tijdschrift The Lancet komt met precies dezelfde waarschuwing.

Zij stellen dat het volkomen onterecht is om te spreken van een pandemie van ongevaccineerden omdat ook gevaccineerden volop deel uitmaken van de pandemie en waarschuwen verder dat zowel Amerika als Duitsland weet wat het betekent als een groep in de samenleving wordt gestigmatiseerd.

Ze roepen dan ook op om hier onmiddellijk mee te stoppen.


Binnenkort zal er door de Tweede en Eerste Kamer gestemd worden over de 2G voorstellen.

Het nog verder stigmatiseren van een groep die nu al aan alle kanten in een verdomhoekje wordt gedreven omdat ze om wat voor reden dan ook ervoor kiezen om niet deel te nemen aan het grootste medisch experiment ooit uit de menselijke geschiedenis.

Iedere politicus die ondanks al het bovenstaande toch “voor” 2G stemt weet dat de geschiedenis ons laat zien wat er uiteindelijk kan gebeuren als het stigmatiseren van een bevolkingsgroep “normaal” wordt gevonden.

En opnieuw wordt er grote angst onder de bevolking verspreid door de berichten over wat een “gevaarlijke” variant leek, maar wat inmiddels in het land van herkomst wordt bestempeld als een milde verkoudheid en die bovendien al meer dan een jaar bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here