Er is straks geen weg terug, nooit meer

0
150

Wij zijn met zijn allen, gevaccineerd of niet, onderweg naar een maatschappij die niemand van ons wil.

Wij staan op het punt alle vrijheden waarvoor onze voorvaderen hebben gevochten uit handen te geven, voorgoed. 

Al vanaf het prille begin hebben wij gewaarschuwd door het coronapaspoort en de invoering daarvan in ons land als de meest ingrijpende gebeurtenis ooit uit onze vaderlandse geschiedenis.

Wij laten ons meesleuren in een fabeltjeskrant verhaal over een gevaarlijk virus dat met alle ter beschikking staande middelen moet worden bestreden.

Terwijl wij daar mee bezig zijn en vooral ook met het bestrijden van elkaar verdwijnen onze vrijheden één voor één en worden wij van eens vrije mensen, mensen die op een scherm moeten kijken om te zien of er een groene tik verschijnt zodat we ergens naar binnen mogen.

Die verandering is met het grootste gemak door het gros van de bevolking geaccepteerd, maar is het begin van het einde van onze vrijheid.

Het coronapaspoort is het begin van een platform waarbij er steeds meer dingen zullen worden toegevoegd.

Niets mag meer, behalve als er een groene tik verschijnt. Niets is meer gewoon straks. Je kunt niet meer zomaar op een bus stappen of zomaar ergens een restaurant binnenlopen of zomaar een reis ergens naartoe maken.

Het leven wordt afhankelijk van permissies die worden toegekend door een onzichtbaar technologisch monster ergens in de achtergrond. Zonder identiteit, zonder gezicht. Het systeem. Een systeem dat straks volledig wordt gerund door kunstmatige intelligentie en een systeem dat ons leven van A tot Z gaat bepalen.

Iedere stap die wij zetten, iedere kleine betaling die wij doen, iedere verplaatsing, hetzij te voet, per fiets in de auto of per trein zal worden gevolgd door onzichtbare ogen.’

Niet allen heb je straks op tijd je boosterprik nodig om dingen te kunnen doen, ook andere zaken zullen aan het coronapaspoortplatform worden gekoppeld. Ben jij bij een demonstratie geweest tegen coronamaatregelen of heb jij op Twitter een bericht geplaatst dat het systeem niet kan waarderen, dan zal je steeds minder groene vinken krijgen.

Wij worden afgeleid door een zogenaamde gezondheidscrisis. Het coronapaspoort heeft totaal niets met gezondheid te maken, maar alles met de invoering van het ergste totalitaire systeem ooit.

Robert Kennedy noemde de situatie waarin wij ons nu bevinden in een gesprek met James Corbett Armageddon. Beiden zijn het met elkaar eens dat dit het eindspel is, het alles of niets spel.

Bij niets worden wij voor altijd slaven en hebben onze voorvaderen voor niets gestreden.

Nu verliezen misschien alleen ongevaccineerden een groot deel van hun vrijheid, straks verliest iedereen alle vrijheid.

Neem een kwartier de tijd om de volgende fantastische documentaire te bekijken van een groep die zichzelf The Pivotal Movement noemt. Een naam die reflecteert dat wij ons nu op een cruciaal punt bevinden. Een punt waarbij een groot deel van het volk al heeft toegegeven, maar waar het nog steeds niet te laat is om het systeem te stoppen.

Het systeem heeft nu bepaald dat mensen straks niet meer mogen reizen als ze niet op tijd hun boosterprik hebben gehaald. Nu al zijn de gevaccineerden volledige slaven van het systeem onder het mom van “herwonnen vrijheid”.

Bekijk de documentaire, laat het heel goed inzinken wat er nu eigenlijk precies gaande is. Deel dit artikel of de video met vooral ook gevaccineerde mensen. Maak hen duidelijk dat het coronapaspoort helemaal niets met gezondheid te maken heeft.

Vertel hen dat ze met het coronapaspoort het paard van Troje hebben binnen gehaald. Dat deze paspoorten worden gebruikt om een compleet nieuwe maatschappij neer te zetten, een maatschappij waar het woord vrijheid nog slechts een soort vage herinnering zal worden.

Een maatschappij waar goed gedrag wordt beloond door het systeem en slecht gedrag wordt bestraft.

Stop het nu, verwijder alles wat met coronapaspoort te maken heeft van je telefoon als je het hebt. Sla de handen ineen, gevaccineerd of niet en strijd samen tegen het echte gevaar, het systeem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here