Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen’

1
157

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa en de Verenigde Staten in een brandbrief op om de coronavaccinaties per direct op te schorten. Hij verwijst naar baanbrekend nieuw onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Viruses waaruit blijkt dat deze zeer experimentele middelen potentieel verwoestende bijwerkingen kunnen hebben.

Wetenschappers van de Universiteit van Stockholm en Universiteit van Umea hebben ontdekt dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit in staat is om door te dringen tot de celkern en de reparatie van DNA-schade kan bemoeilijken. De reparatie van DNA is nodig om ons te beschermen tegen ziektes, waaronder kanker.

Lawine aan bijwerkingen en nieuwe ziektes

De onderzoekers waarschuwen voor langetermijnrisico’s van de coronavaccinaties, aangezien de vaccins ervoor zorgen dat het lichaam het spike-eiwit gaat aanmaken of het spike-eiwit in het lichaam brengen. Het is dus niet langer de vraag of deze vaccins een lawine aan bijwerkingen en nieuwe ziektes zullen veroorzaken, maar wanneer.

Ondertussen roepen politici – onder druk van Europese en Amerikaanse vaccinmakers – op tot verplicht vaccineren. Oostenrijk heeft al aangekondigd dat de vaccinatie tegen corona in februari 2022 verplicht wordt. Oostenrijkers die weigeren, krijgen een boete van 3600 euro.

Ze kunnen niet zeggen dat ze het niet hebben geweten

Dr. Rath roept beleidsmakers op om te stoppen met de vaccins. “Elk ander besluit is onverantwoordelijk en brengt de gezondheid en het leven van miljoenen mensen in gevaar,” zei hij.

De arts wil daarnaast dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar de potentiële bijwerkingen van de vaccins. Nu dr. Rath zijn brief heeft verstuurd, beschikken Europese en Amerikaanse politieke leiders over de wetenschappelijke feiten. Ze kunnen in de toekomst dus niet zeggen dat ze het ‘niet hebben geweten’.

1 REACTIE

  1. Tuurlijk gaan ze wel zeggen dat ze het niet hebben geweten . Hoe heet dat ook al weer , o ja: er geen actieve herinnering aan hebben !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here