Bill Gates bij hooggerechtshof India aangeklaagd voor moord eis: de doodstraf

11
532

Aanklagers wijzen op Gates’ eerdere misdaden met HPV en polio vaccins – ‘Gates tevens schuldig aan misleiding en massamoord’

De India Bar Association bericht dat er bij het Hooggerechtshof een aanklacht tegen Bill Gates is ingediend wegens moord.
De eis: niets minder dan de doodstraf. Naast Gates wordt ook de Indiase miljardair Adar Poonawalla verantwoordelijk gesteld voor de dood van een 23 jarige man, die stierf na injectie met AstraZeneca’s Covid ‘vaccin’ Covishield (u weet wel, hetzelfde spul waar Hugo de Jonge ons aanvankelijk ook allemaal mee wilde inspuiten).

Poonawalla is CEO van het Serum Institute of India (SII), volgens eigen zeggen ’s werelds grootste vaccinfabrikant.
Naast Covishield produceert het SII 50% van alle wereldwijde ‘vaccins’ die in baby’s worden geïnjecteerd.

In de aanklacht worden ook een aantal overheidsofficials en -leiders aansprakelijk gesteld voor de dood van de 23 jarige, die ‘het Covishield vaccin nam, het valse narratief gelovende dat het vaccin compleet veilig is, en om tevens te voldoen aan de eis van de Spoorwegen dat het alleen dubbel gevaccineerde mensen is toegestaan om te reizen.’

Eis: mensen moeten vooraf op hoogte worden gesteld van bijwerkingen

In het artikel staat tevens dat het AEFI (Adverse Event Following Immunisation) comité recent heeft erkend dat de dood van de 33 jarige dr. Snehal Lunawat het gevolg was van de bijwerkingen (bloedpropjes) van het Covishield ‘vaccin’.

Dr. Snehal Lunawa Overleden

Zoals hoogstwaarschijnlijk honderdduizenden anderen vermoord met een Covid injectie.

Tevens wordt geëist dat voortaan iedereen van tevoren op de hoogte wordt gesteld van de bijwerkingen van het ‘vaccin’, en tegelijkertijd van bestaande alternatieve middelen en behandelingen (zoals Ivermectine, waardoor de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, met 241 miljoen inwoners, in zeer korte tijd Covid-vrij kon worden verklaard).

‘Schuldig aan massamoord, dus de doodstraf’

‘Als enig persoon wordt gevaccineerd terwijl de feiten worden achtergehouden, of door de leugen te vertellen dat vaccins compleet veilig zijn, dan wordt door middel van misleiding instemming verkregen.
In India is vaccinatie onder misleiding of door dwang of drang, door het instellen van bepaalde beperkende omstandigheden, een civiel en crimineel vergrijp.’

Gates en Poonawalla, partners van AstraZeneca en de productie van Covishield, worden daarom beschuldigd van het deelnemen aan een complot.
In India is valse marketing van een product, inclusief het weglaten van aangetoonde bijwerkingen en andere gevaren, strafbaar, wat beide miljardairs volgens de aanklagers schuldig maakt aan massamoord.
Er zou zelfs genoeg gerechtelijk bewijs zijn om beide heren de doodstraf te geven.

Eerdere misdaden met HPV en polio vaccins

In dit kader wordt verwezen naar een eerdere zaak tegen Bill Gates vanwege de moord op 8 meisjes tijdens de testen met het HPV ‘vaccin’ Gardasil. In 2018 achtte de constitutionele tak van het Hooggerechtshof Gates schuldig aan Kalpana Mehta’s zaak (7 SSC 1), wat ‘krachtig bewijs is tegen Bill Gates en zijn vaccin syndicaat.’

Ook wordt het door Gates gesponsorde ‘sinistere’ poliovaccin programma genoemd, waardoor zo’n 450.000 kinderen in India een nieuw type verlamming opliepen. ‘Ook dit is aanvullend bewijs van Bill Gates’ verdorven en criminele mindset.’ In 2018 erkende de WHO overigens met grote tegenzin dat 70% van alle poliogevallen ter wereld worden veroorzaakt door het vaccin.

In het artikel staat dat Bill Gates zijn schuld niet mag afkopen (lett. niet op borgtocht vrij zou mogen komen, maar hij zit daar natuurlijk niet vast), en dat binnenkort beslag zal worden gelegd op al zijn bezittingen in India.
De wet zou het volgens de aanklagers mogelijk maken dat Gates en Poonawalla door burgers worden gearresteerd en aan de politie worden overgedragen.

Vrij spel op aarde, maar wel tijdelijk

Bill Gates heeft met name via de WHO vrijwel alle regeringen overheden opgekochten in zijn macht, zeker in het Westen.
De kans dat hij ooit voor een aardse rechter zal hoeven te verschijnen wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid is dus nihil. Hetzelfde geldt voor alle andere miljardairs en leden van het wereldwijde misdaadsyndicaat van klimaat-vaccinatie globalisten, die nu hun finale ‘Great Reset ‘ / Agenda-2030 machtsgreep aan het uitvoeren zijn.

Mocht u niet in een finale afrekening na dit leven geloven, dan kunt u wellicht enige troost putten uit de geschiedenis: dit soort empathieloze, intens kwaadaardige on-mensen vernietigen uiteindelijk altijd elkaar en zichzelf, en wel omdat hebzucht, machtswellust, angst, haat, misleiding en leugens de enige motieven en methoden zijn die ze kennen en gebruiken om aan hun tijdelijke macht en rijkdom vast te houden.

Tijdelijk, want als deze heren (en dames) echt geloven dat ze straks hun bewustzijn of ‘ziel’ in een computer kunnen uploaden en zo eeuwig kunnen voortleven, dan hebben ze niet alleen totaal niets begrepen van het leven, maar komen ze naar mijn overtuiging ook nog eens voor een buitengewoon nare verrassing te staan. Dat is nu slechts een schrale troost voor hun vele slachtoffers, maar toch.

11 REACTIES

 1. Nou, ik hoopte nog even dat Bill Gates of Hell fysiek voor het Indiase gerecht diende te verschijnen…

  Maar helaas, het gaat ze in eerste instantie om geld!

  Voor Bill Gates of Hell is dit bedrag een aalmoes!

  Die heft het glas, doet een plas, en gaat door alsof er niets was!

 2. Ik ben bang dat de eiser voor deze zaak voorkomt wordt afgekocht met een bedrag van 200 miljoen en de WHO / NWO weer overgaan op de orde van de dag.

 3. Dat deze idioten aangeklaagd worden zal tijd worden
  Er zal geen schade worden vergoed wand onze nep parlement heeft getekend dat de farmaceutische bedrijven niet aangeklaagd kunnen worden in ook onze nep regering kan niet aangeklaagd worden daar hebben ze al voor gezorgd
  Ook de verzekering vergoed de schade niet laat dat door u doordringen wand het is een experiment
  U doet vrijwillig mee aan deze nep vaccins experiment dus u heeft nergens maar dan ook nergens recht op
  Ik heb een dringend verzoek wat er ook gebeurt neem die gif spuit niet in stop met belasting betalen wand ons geld gaat of naar de farmaceutische industrie of naar Brussel of elders naar het buitenland.maar ons eigen land laten ze barsten ik zeg genoeg is genoeg in dat is mijn mening

 4. Met ouders en grootouders die ons niet meer willen zien omdat we ongevaccineerd blijven, zijn de zogenaamde feestdagen sowieso verpest.

  Voorlopig zijn het de trektouwtjes tegen de neutronenbommen.

  Hopelijk vindt er ergens op de wereld een rechtsgang plaats.

 5. Als er één is die al van het begin roept dat die vaccins veilig zijn, dan is het wel onze demissionair minister van volks (on)gezondheid.
  Oppakken dus!!

 6. dat snap ik niet helemaal dit is toch niet de eerste vaccinmoord ter wereld er zijn toch al ik weet niet hoeveel mensen aan het vaccin overleden zijn dat dan geen moorden is dat dan per ongeluk gebeurd komen ze daar dan mee weg of word daar ook aangewerkt om ze te berechtenof word dit onder het kleed geveegd net als al die bijwerkingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here