Jim Marrs – Rule by Secrecy: The Hidden History That Connects the Trilateral Commission, the Freemasons, and the Great Pyramids

0
67
Een fascinerend, onberispelijk onderbouwd onderzoek van de geheime kliekjes, familiebloedlijnen, bedrijfsuitlopers en alfabetische overheidsorganisaties, die dienen als ideologische 'verborgen hand'-denktanks die de koers van mondiale en culturele verschuivingen bepalen en vormgeven. 
Waarom de geheimzinnigheid, het grote bedrog, de berekende slachting en de flagrante machtsverschillen tussen haves en have-nots? 
Heeft de duivel ze dat inderdaad laten doen?

Het feit dat zulke geheime genootschappen met griezelige, oude connecties bestaan, is gemakkelijk te bewijzen; het echte mysterie is hoeveel invloed en impact ze hebben op de buitenlandse en binnenlandse beleidsvorming? 
Dat wil zeggen, is het grootste deel van onze percepties met betrekking tot de overheid, haar public relations-media-apparaat en dereguleringsbeleid, het bankwezen en het particuliere Federal Reserve System, internationale bedrijven, het militair-industriële complex, dat wil zeggen, de dagelijkse ronde van het leven zoals we die kennen, echt zoals de gerenommeerde analyse van gevestigde dissidenten zoals Chomsky en Zinn heeft aangetoond?

Marrs' boek graaft erin en legt het allemaal uit.

Andere boeken die de informatie in dit boek ondersteunen/bevestigen zijn "Trance-Formation of America" ​​van Cathy O'Brien en Mark Phillips en "The Biggest Secret" van David Icke, hoewel beide je comfortzone misschien nog meer uitdagen dan deze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here