David Icke – The Biggest Secret

0
76
Dit boek is zo geschreven dat, zelfs als het de eerste keer is dat je zijn soort alternatieve informatie tegenkomt, het je alles vertelt wat er eerder is gebeurd. Het is soms moeilijk te lezen omdat Icke door het hele boek heen de basis van je overtuigingen blijft uitdagen. 
Het is niet moeilijk om te zien als je ogen eenmaal zijn geopend en de auteur je ogen opent voor de mogelijkheden; je hoeft alleen maar te erkennen dat niets is wat het lijkt.

Als je heel onvermurwbaar bent over wat je denkt te weten, verspil dan je tijd niet. 
Als je echter bereid bent om nieuwe mogelijkheden te verkennen en je kunt door de BS zien dat de wereld je naar de keel heeft gepropt, dan zul je hier erg van genieten. Dit boek is voor de vrije denker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here