Bevrijd je geest – Welkom in de echte wereld

0
81

Ik heb dit gedeelte gemaakt als een stapsgewijze handleiding voor mensen die nog niet bekend zijn met alternatieve informatie en graag meer willen weten.

De gids is ontworpen om je helemaal van de verborgen oorsprong van de menselijke geschiedenis naar het heden te brengen, zodat je een breder begrip krijgt van vroegere, huidige en komende wereldgebeurtenissen en de krachten die in het spel zijn. Ik raad je aan om de items in volgorde door te nemen, maar je kunt natuurlijk ook door de hoofdstukken springen en teruggaan als iets niet duidelijk is.

Ik zou je ook willen aanmoedigen om zelf (verder) onderzoek te doen naar de onderwerpen die je interesse hebben gewekt, een open geest te houden en altijd, altijd je eigen conclusies te trekken. Onthoud dat iets dat je paradigma uitdaagt niet per se onwaar is.

Tot slot: er staat een enorme hoeveelheid informatie in deze gids en dan is er nog de rest van de site.

Ga er alsjeblieft in je eigen tempo doorheen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here