Zuster van de Nederlandse koningin dood gevonden, was gelinkt aan Rothschild, UN Research, Argentina Youth Program

0
225

Ines Zorreguieta, 33, zus van koningin Maxima, werd dood aangetroffen in haar appartement in Buenos Aires.
Zorreguieta was overleden aan een vermeende ophanging, die een woordvoerder van het paleis beschreef als een ‘vermoedelijke zelfmoord’.
Koningin Máxima heeft alle aanstaande verlovingen afgezegd en reist af naar Argentinië voor de begrafenis van haar zussen.

De familie Zorreguieta was zowel controversieel als buitengewoon goed verbonden. Koningin Máxima was een recente deelnemer aan de Davos-conferentie, zoals opgemerkt door een verslaggever van The Telegraph tijdens de bijeenkomst van 2016 die beschreef hoe Nat Rothschild en HM Koningin Maxima der Nederlanden zich vermengden met Marc Bolland, de vertrekkende CEO van Marks & Spencer , Jamie Dimon, de voorzitter van JP Morgan, en Sir Mike Rake, de voorzitter van BT Group, om er maar een paar te noemen.”

Jorge Zorreguita, vader van zowel Ines als koningin Máxima, was Argentijns minister van Landbouw onder het regime van generaal Jorge Rafeal Videla, die verantwoordelijk was voor “grootschalige mensenrechtenschendingen en misdaden tegen de menselijkheid die onder zijn bewind plaatsvonden, waaronder ontvoeringen of gedwongen verdwijning, wijdverbreide marteling en buitengerechtelijke moord op activisten en politieke tegenstanders en hun families in geheime concentratiekampen. In deze periode zijn naar schatting 5.000[1]-30.000[2] politieke dissidenten verdwenen.”

Ines Zorreguita was een psycholoog die als onderzoeker had gewerkt voor de Verenigde Naties en voor het Argentijnse Ministerie van Sociale Ontwikkeling, verbonden aan het Nationaal Secretariaat voor Kinderen, Jeugd en Gezin.

Zorreguita’s Ministerie van Sociale Ontwikkeling heeft vanaf 2016 ook een programma uitgevoerd met PepsiCO en FUNDES, dat volgens Pepsi’s website “Samen met FUNDES Latijns-Amerika, PepsiCo professionele training zal aanbieden en zal trachten vrouwen te integreren in lokale waardeketens, als werknemers of ondernemers PepsiCo Latin America zal ook streven naar het creëren van lokale publiek-private netwerken om de duurzaamheid en groei van het programma te garanderen, terwijl FUNDES Latin America een digitaal platform zal creëren dat zal dienen als een centrum om vrouwen op te leiden en een link met hen te creëren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here